Mulighed for at få annoncekredit til dine Google Ads

Indlæg skrevet af:

Nicholai Windfeldt

Mulighed for at få annoncekredit til dine Google Ads 

Som del af flere Covid-19 tiltag tilbyder Google fra ultimo maj små- og mellemstore virksomheder mulighed for at modtage annoncekredit, når de markedsfører sig online via Google Ads.

Tiltaget bliver rullet ud i steps, og man skal som virksomhed kvalificeres til at modtage annoncekreditten. Hos Green.Click hjælper vi vores kunder med at overvåge og sikre, at alle, der har mulighed for at modtage kreditten, gennemgår kvalificeringsprocessen korrekt, således at de har størst mulighed for at realisere Covid-19 annoncekreditten på deres Google Ads aktivitet.

Puljen af annoncekredit tæller 340 mio. USD på globalt plan indtil udgangen af 2020 på tværs af alle Google Ads platforme, og rulles ud i faser fra maj og året ud. Man ser sin annoncekredit i sin Google Ads konto, og den kan bruges til Google Ads aktivitet indtil 31. december 2020. Hos Green.Click informerer vi vores kunder, straks deres annoncekredit er registreret på deres Google Ads konto. Selve beløbet, man kan få i kredit, varierer fra kunde til kunde baseret på tidligere Google Ads-udgifter, land og valuta for virksomhedens Google Ads-konto.

Som udgangspunkt er man kvalificeret til at modtage annoncekreditten, hvis man er en lille eller mellemstor virksomhed, der har haft et forbrug på en Google Ads-konto i ti ud af tolv måneder i 2019 og i januar og/eller februar i år. Det gælder ligeledes virksomheder, der har annonceret direkte ved Google eller via en partner. Naturligvis skal alle Googles annonceringspolitikker være overholdt for at modtage kreditten, men også dette sikrer vi hos Green.Click som del af vores daglige optimering af vores kunders Google Ads.

Hvis du som virksomhed også vil sikres størst mulig sandsynlighed for at opnå annoncekredit på din Google Ads aktivitet, så kontakt os her.

Kontakt os her

Jeppe Fredborg

SEM Team Lead

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: