Glædelig Jul fra FANT og Green Click Media

Indlæg skrevet af:

Green.Click

I Green Click Media sætter vi en ære i at hjælpe til, så godt vi kan og gøre en ekstra god indsats for at være socialt ansvarlige. Netop derfor er vi samarbejdspartnere med FANT, der startede for 3 år siden i det fattige vestafrikanske land Sierra Leone.

GreenClick stoetter fodbold i Sierra Leone

Hvem er FANT?

Det humanitære projekt FANT står for Football for A New Tomorrow og gennem opbygning af fodboldklubber har FANT skabt glæde,

udvikling og samhørighed i 11 lokalsamfund i landet. I dag består FANT af hele 40 ansatte Sierraleonere, 150 frivillige trænere og 8.000 medlemmer af klubber.

FANT drives i samarbejde med Hummel og DGI med en mission om at skabe social og økonomisk vækst i udsatte områder, gennem fodbold og sport. Den store fattigdom i Sierra Leone gør det svært for befolkningen at dyrke sport, og det betyder også, at bolde, fodboldstøvler eller støvler ikke er de ting, der er råd til.

I Green Click Media mener vi, at alle skal have lige vilkår til at dyrke sport, have det sjovt og være en del af et fællesskab. Det er lige netop det, FANT tilbyder i lokalsamfundene i Sierra Leone.

Hvordan støtter vi FANT?

Hos Green Click Media støtter et herrehold i Hill Station og på baggrund af dette sponsorat, har spillerne nu fået langt bedre vilkår at spille fodbold under. Vores støtte til Hill Station holdet betyder, at spillerne har adgang til rent drikkevand, når de træner og til deres måltider i forbindelse med kampe. Derudover er vi med til at støtte fodbolden i Sierra Leone med fodboldtøj, fodbolde og træningsudstyr for at skabe nogle gode vilkår for spillerne.

Hos Green Click Media er vi helt utroligt stolte over at kunne deltage i og støtte et så fantastisk projekt og glæder os allerede til 2015, så vi fortsat kan følge herreholdet i Hill Station.

Green Click Media ønsker i samarbejde med FANT en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Læs mere omkring FANT her.

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: