Event Nyheder

Devfest afholdes dette år i Aalborg – og Green.Click er sponsor

Af Green.Click

Devfest bliver afholdt i store dele af verdenen, men har for første gang fundet vej til Danmark, hvor det bliver afholdt i Aalborg ved UCN Sofiendalsvej. Devfest løber af stablen fra d. 10 til 11 november 2018, og hos Green.Click er vi stolte over at være sponsor.

Eventet er for mega nørder – så selvfølgelig er vi også med og støtter tiltaget! Arrangørerne bag Devfest er Google Developer Group Aalborg, som er en åben gruppe af teknologi-interesserede Google entusiaster. Målet med gruppens arrangementer er at lære mere omkring Googles teknologier og værktøjer, samt blive klogere på hvordan lokale virksomheder og udviklere anvender disse.

I løbet af de to dage Developer Fest løber af stablen, vil deltagerne få hands-on erfaring med machine learning i form af ML-kodning. Der vil være workshops for UI/UX design samt en workshop med Google assistants code lab.

Hos Green.Click er vi stolte over at støtte op omkring innovative arrangementer i Aalborg, som kan skabe merværdi – både for vores branche og for erhvervslivet i byen. Vi glæder os til at få nye input, til hvordan vi kan blive endnu skarpere på online markedsføring i Aalborg.