Green Click Media
er indstillet til CSR People Prize 2014

Indlæg skrevet af:

Green.Click

CSR People Prize (tidligere kendt som Netværksprisen) er en pris, der hvert år uddeles til virksomheder, som gør en ekstraordinær indsats for at udvise social ansvarlighed over for både medarbejdere og lokalsamfund. Prisen uddeles af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) til to virksomheder, offentlige såvel som private.

Hvad er VFSA?

VFSA arbejder for at sætte CSR på den politiske agenda, især i forhold til at styrke udsatte grupper på det danske arbejdsmarked. VFSA har arbejdet for denne sag i mere end et årti og sidder som rådgiver for beskæftigelsesministeren. Gruppen deltager i offentlige debatter og kampagner og tager initiativ til pilotprojekter med det formål at finde på nye måder at inkludere udsatte grupper såsom handicappede, sårbare unge mennesker eller tidligere straffede, i private samt offentlige virksomheder i Danmark.

Green Click Media tager
et aktivt socialt ansvar

Her i Green Click Media tager vi et aktiv socialt ansvar. Vi mener, at man som virksomhed er forpligtet til at tænke og handle i et socialt ansvarligt perspektiv og støtte tiltag, der berører de samme grundværdier som vores; grundværdier der er kendetegnet ved social ansvarlighed og, som giver værdi til samfundet, økonomisk såvel som socialt. Blandt andet er vi meget stolte over vores tætte samarbejde med Google, Trustpilot, E-mærket og Væksthuset, der på hver deres måde yder en forskel og er meget bevidste om det sociale ansvar, der påhviler virksomheder af deres indflydelse og størrelse.

 

Klar CSR-strategi

Vi arbejder ud fra en bevidst CSR-strategi, der indebærer, at der hos os skal være plads til medarbejdere med særlige behov. Vi lægger utrolig stor vægt på at yde støtte til foreninger og organisationer og samarbejder med virksomheder, der gør en social forskel både socialt og menneskeligt. Derfor støtter vi blandt andet organisationen for Familier med Kræftramte børn, der arbejder intensivt for at støtte familier med børn, som har fået en kræftdiagnose.

Siden 2013 har Green Click Media også haft adskillige elever fra AspIT som praktikanter, hvor vi blandt andet har haft glæden af at samarbejde med bl.a. programmører, webudviklere og grafikere. Vi har dagligt stor glæde af samarbejdet, og praktikanterne opnår gode kompetencer og kvalifikationer i deres virksomhedsophold. FANT er også et humanitært projekt, der drives i samarbejde med Hummel og DGI, hvor vi har muligheden for at hjælpe unge og støtte et fodboldhold i Sierra Leone.

Reduceret ressourceforbrug

I Green Click Media tror vi på, at en stor indsats mod et renere miljø, er vejen frem for os alle. Derfor arbejder vi blandt andet med en sorteringsplan for alt vores affald. Det vil sige, at vi hver dag er fælles om at sende mest muligt til genanvendelse, og på den måde reducerer vi mængden af papirspild og belaster miljøet mindst muligt. En af vores andre topprioriteter er at minimere vores ressourceforbrug i forbindelse med vores frokostordning. Ansættelsen af en køkkenchef har i den forbindelse hjulpet os til at minimere vores daglige madspild.

Hos Green Click Media er vi meget stolte af at have været indstillet til CSR People Prize. Vi ser indstillingen som et bevis for, at vi gør en god og værdig indsat, som bliver bemærket i det danske erhvervsliv. Indstillingen til CSR People Prize 2014 var en stærkt motiverende faktor for Green.Click, og vi vil fortsat i fremtiden gøre en stor indsats for at udvise social ansvarlighed på arbejdspladsen.

 

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: