Green Click Media indstillet til BrainsBusiness 2015

Indlæg skrevet af:

Green.Click

Green Click Media er igen i år indstillet til BrainsBusiness Award, som er en pris, der gives til en nordjysk virksomhed, der “…på særlig vis har markeret sig ved at omsætte viden til forretning på det internationale IKT-marked i 2015”.

Over de seneste fem år har Green Click Media genereret relevant trafik til sine kunder via Google og skabt resultater, der kan ses på kundernes bundlinje. Succesen i det nordjyske er desuden blevet udbredt til Italien, hvor Green Click Media i marts 2014 tog skridtet og startede et nyt bureau. Siden den spæde start er det gået rigtig stærkt på det italienske kontor, og allerede efter ni måneder nåede de et break-even på den indskudte kapital. De er nu oppe på otte ansatte, som varetager den online markedsføring for ca. 200 kunder.

Implementering af processer

Den hurtige vækst skyldes blandt andet, at processer, forretningsidéer og viden er blevet overført fra den danske del af virksomheden. Udviklingen bygger dermed på afprøvede metoder, som efterfølgende er blevet tilpasset og implementeret på kontoret i Italien. Tilpasningen betyder også, at der i den italienske afdeling er størst fokus på AdWords og i nogen grad også på Facebook. Green Click Media har dermed formået at skabe en italiensk virksomhed, som ikke har nogen direkte konkurrenter, der udbyder samme produkt. Blandt andet på baggrund af den positive vækst, som også har ramt kontoret i Italien, er Green Click Media blevet indstillet til BrainsBusiness Award 2015.

Det italienske kontor

At det netop blev det italienske marked, som Green Click Media valgte at træde ind på, skyldes blandt andet, at én af partnerne i virksomheden har italienske rødder. Virksomheden har dermed udnyttet sit netværk til at opnå adgang til et nyt marked, og relationerne har bidraget til indsigt i italiensk kultur og forretningspotentiale.

På kontoret i Italien arbejder Green Click Media med online markedsføring og er hver dag med til at forbedre sine kunders forretning. Alle ansatte er italienere, hvilket har været en stor fordel i forhold til at kunne træde succesfuldt ind på dette marked. De ansatte arbejder benhårdt for at give kundernes markedsføringskroner et positivt afkast. Dette gøres ved at skabe større synlighed for kunderne og ved at forbedre deres salgskanaler.

Green Click Media har dermed skabt positive resultater ved at benytte sig af godt internationalt netværk og overføre succesfulde arbejdsgange fra det danske til det italienske marked.

 

 

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: