Green.Click som undervisere

Indlæg er skrevet af:

Thomas Holst
Head of Knowledge & Education

Hos Green.Click vil vi dele ud af vores viden!

Som et bureau spækket med specialister inden for både Google Ads, SEO, SoMe og LinkedIn sidder vi inde med en masse viden, erfaringer og know-how.

Indtil videre har det mest været os selv og vores kunder, der har fået gavn af den viden. Men sådan skal det ikke være længere! Vi ønsker nemlig at dele ud af vores viden og bruge den til at opkvalificere alle, der ønsker en at få større indsigt i online markedsføring.

Det viser sig flere steder – blandt andet er vi med i UCN’s Iværksætter-mentor netværk, og vi holder jævnligt oplæg med det formål at nordjyderne klogere på mulighederne i online marketing. Vi tager også glædeligt imod studerende fra Aalborgs uddannelser og fortæller om, hvordan de kan bruge deres kompetencer ude på jobmarkedet. Og fremadrettet vil du også kunne opleve os som undervisere.

Fordeling af teori og praksis

Undervisningsdelen står vores uddannelsesansvarlige Thomas Holst for. Thomas har både den teoretiske og praktiske viden på plads. Med 7 års erfaring i den online marketing verden har han hele 900 kampagner bag sig. Udover det skiller Thomas sig ud med sin erfaring som både Google Ads Manager og senere en stilling som CTO.

“Som Google Ads Manager har jeg selv begået alle fejlene og lært på den hårde måde, hvad der skaber resultater, og hvad der ikke gør. Oven i det har min erfaring som CTO hjulpet mig med at bringe min specialist viden i spil over for andre og at forstå den større sammenhæng. Det har givet en god forretningsforståelse, som jeg altid inddrager i undervisningen.” 

Med sin erfaring er Thomas både specialist og generalist. Han ved alt, hvad der er værd at vide om Google Ads, men har samtidig overblikket over andre markedsføringskanaler. Det giver de studerende et indblik i, hvordan forskellige typer af online marketing kan spille sammen og gøre hinanden stærkere.

I den online marketing verden sker der hele tiden noget nyt. Derfor kan det også noget, at Thomas har sin daglige gang hos Green.Click. Om det siger han:

“Hos Green.Click er vi altid opdateret på den nyeste viden. Det sikrer, at undervisningen altid er relevant og up to date.”

Google uddannelse får ledige i job

Thomas har allerede masser af praktisk erfaring med at undervise i online markedsføring. De sidste to år har han nemlig stået i spidsen for at undervise på UCN Act2Learn i forløbet Google Certified Manager. Det er et tilbud til ledige om at få opkvalificeret deres digitale færdigheder, så de er klædt på til at varetage et job som Google Ads Manager efterfølgende.

Forløbet er en stor succes, og 80% af deltagerne kommer i job bagefter. Uddannelsen giver både konkret værdi til deltagerne i form af gode jobmuligheder, og den gavner også det nordjyske erhvervsliv. Virksomhederne får kvalificerede medarbejdere, der både har teorien i orden og redskaberne til at kunne skabe resultater i praksis.

Uddannelse fra det virkelige liv – til det virkelige liv

Fremadrettet er det dog ikke kun de ledige, der skal få gavn af vores undervisning. I en branche hvor der hele tiden sker fornyelse, er det i høj grad også relevant for dig, der er selvstændig eller fastansat at være opdateret på den nyeste viden. Derfor vil vi udbyde kurser, oplæg og uddannelser, der passer til alle niveauer.

Uanset om du ledig, i job eller selvstændig kan du være sikker på at gå hjem med relevant viden, der tager udgangspunkt i virkeligheden og som nemt kan omsættes til praksis og bruges i din hverdag.

Vil du være med næste gang, Green.Click er repræsenteret i uddannelsesverdenen? Sign up herunder og vi giver lyd fra os.