Samarbejde med LinkedIn Marketing Solutions Partner

Af Green.Click
Samarbejde med AdColony

Green.Click samarbejder med AdColony, som er en eksklusiv partner for LinkedIn Marketing Solutions i Skandinavien, og målet er klart! LinkedIns strategiske muligheder skal give fordele til vores kunder, større gennemsigtighed på platformen og resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Det er med stor glæde, at vi samarbejder med LinkedIn Marketing Solution. Dermed står vi nu i en situation, hvor vi kan imødekomme vores kunders ønsker og åbne døren til et marked med et uforløst potentiale.

LinkedIn har i lang tid skræmt flere annoncører, da priserne ofte har ligget i den høje ende. Men det har ændret sig en hel del. I Green.Clicks egen markedsføring har vi opnået enorm stor succes på LinkedIn og vores brugere oplever det som et meget troværdigt medie.

Vi har opnået enorm stor succes på LinkedIn. Det er et meget troværdigt medie.

Mads Søndberg, Head of Social Media

Derfor fokuserer Green.Click på LinkedIn

En betydelig udfordring i forbindelse med annoncering på LinkedIn har tidligere været, at markedsføringen ikke blev afrapporteret, og at dataene ikke var gennemskuelige. Det har medført nogle begrænsninger i det strategiske arbejde med platformen og gjort investeringer mere risikable, da det ikke var nemt at gennemskue udbyttet af markedsføringen.

Den udfordring imødekommer vi gennem samarbejdet med vores LinkedIn Marketing Solutions Partner. Samarbejdet giver nemlig adgang til ekstra indsigter og rapporter. Videre har Green.Click udviklet eget rapporteringssystem, hvilket giver den enkelte kunde indsigt i indsatsen og resultaterne.

Vi kan dermed tilbyde markedsføringsløsninger på LinkedIn, som giver gennemsigtighed i investeringen.

Fordelene ved vores LinkedIn-samarbejde

Når nu vi vælger at køre vores kunders LinkedIn aktiviteter igennem en LinkedIn Marketing Solutions partner, medfører det en række fordele, som i sidste ende kommer kunderne til gode. Det gælder blandt andet:

Direkte supportNår du markedsfører på LinkedIn uden en partner, så vil du blive mødt af en support, som har en gennemsnitlig svartid på et par uger. Men via vores konto får vi adgang til en direkte partnersupport. Der er altså hurtig ekspedering, hvis der er udfordringer, der skal løses.

Månedlig fakturering – frem for dagligMed Green.Clicks konto slipper kunderne for daglige træk på kreditkort, max lofter og lignende. De vil blive faktureret hver måned (altså bagudrettet) og udelukkende det, som anvendes på platformen.

Hjælp til kampagneopbygning og strategierVi tilbyder hjælp alle steder i processen fra planlægning til eksekvering og optimering.

Derudover har Green.Click adgang til en række rapporter, der kan hjælpe både os og kunderne til bedre at forstå målgruppen. Det omfatter blandt andet, hvilket indhold de engagerer sig i, samt hvilke områder, der bør fokuseres på (også i forhold til konkurrenter).

 

 

Her ser vi ofte nogle overraskende muligheder i forhold til målgrupper, kunderne måske ikke lige regnede med var relevante for dem i første omgang. LinkedIn er dermed både en skarp platform, når det gælder om at ramme en præcis målgruppe – men også når der skal testes nye, interessante kundegrupper.

 

Det fortæller vores egne tests om LinkedIn

Efter flere tests så er udmeldingen klar: LinkedIn er et medie, hvor troværdighed er et nøgleord. Brugerne er der for at blive opdateret på den industri, de arbejder indenfor, og derfor tillader LinkedIns algoritmer ikke spam på samme måde som andre sociale medier. Det sætter større krav til indholdet, men giver mulighed for et højere engagement fra brugerne – især hvis virksomheden ved, hvem de gerne vil ramme.

Målet med markedsføring på LinkedIn er derfor ikke at nå ud til det højeste antal brugere på platformen, men i stedet at nå ud til de rigtige brugere, som også er potentielle kunder.

Og segmenteringsmulighederne på LinkedIn er helt unikke, hvilket det giver mulighed for at målrette markedsføringen i en særlig grad.

Vi har efterhånden testet platformen rigtig godt og grundigt igennem selv – og så har vi nu samtidig et stærkt samarbejde med LinkedIn Marketing Solutions. Det gør vores Specialister til stærke partnere, når det gælder annoncering på LinkedIn. De har den nyeste viden og kan hjælpe med at forstå netop din målgruppe, så du er sikker på, at du rammer den rigtige målgruppe med det rigtige indhold.

Vil du høre mere om vores cases og hvordan vi kan optimere jeres LinkedIn tilstedeværelse?

Så kontakt os på 70 230 540 – så giver vi gerne en reel vurdering af jeres eksisterende annoncering eller mulighederne for at annoncere på LinkedIn.