Nyt stærkt samarbejde med DIBS

Indlæg er skrevet af:

Anders Storm Schmidt
Social Media Specialist

Green.Click har indgået spændende samarbejde med DIBS, som er et af de mange ben under Nets koncernen.

I en verden hvor vi altid er online, gælder det om at vinde de øjeblikke der tæller. Du skal være synlig, have relevant indhold og være til stede når din kunde er klar til at købe. Og med de rigtige opsætninger, betyder det resultater, der kan ses på bundlinjen.

Når vi indgår samarbejdsaftaler som dette med DIBS, betyder det også at vi har fokus på at lave kosteffektive løsninger for vores nuværende og kommende webshop kunder, med fokus på at forenkle processen.

Hvorfor vi indgår et samarbejde med DIBS

Netop det at forenkle processen er noget af det DIBS har som kernefokus. I en digital verden snakker vi ofte om konverteringer, konverteringer og konverteringer. Det er et vigtigt element i det at drive en forretning, og her er konverteringsoptimering en helt essentiel del, som vi har tilfælles med DIBS.

Begge parter er nemlig yderst interesserede i at skabe flows, der ubesværet hjælper virksomheder med at lede deres kunder gennem et køb.

Et samarbejde med Green.Click betyder for os, at vi også står stærkt indenfor feltet af online marketing. Det giver os samtidig en partner, som vi kan anbefale til vores kunder. Vi har begge konverteringsoptimering i fokus, og ønsker at hjælpe vores kunder til at få flere kunder.” Mikael Nørgaard Rasmussen, DIBS partner-manager

Online betaling skal være Easy

I DIBS har de udviklet en Easy checkout, der husker kundernes oplysninger og som er en fast indlejret del af webshoppen. På den måde slipper kunderne for at indtaste navn, adresse og kortoplysninger og for at skulle skifte til et nyt vindue, når de skal betale. De skal bare klikke på ”køb”.

Det er tiltag som dette, der er med til at øge konverteringen i webshops og sikrer, at færre kunder falder fra midt i købsflowet. Faktisk ville hele 17% af forbrugerne handle mere, hvis de kunne slippe for at indtaste kortoplysninger (Kilde: Dansk e-handel 2018).

Du kan læse mere om DIBS Easy løsning her

Gæsteblogs

Da begge virksomheder har omfattende ekspertviden, som er brugbar for hinandens kunder, ønsker vi også at dele ud af den viden. Så en part af aftalen i samarbejdet er blandt andet, at vi kommer til at lave blogindlæg for og til hinanden. Her vil vi på begge websites komme med brugbare indlæg, der har fokus på at øge konverteringer og hvordan du og DIBS’s kunder, kan optimere markedsføringen.

Så fortsat god læselyst.