Sådan beskytter du din personlige Facebook-profil

Indlæg skrevet af:

Pernille Fibiger Jensen

Paid Social Team Lead

Hvis du oplever problemer med at logge ind på din personlige Facebook-profil, skal du handle med det samme. For når først du har mistet adgangen, er det svært at få den tilbage. 

Og det har konsekvenser for din adgang til andre Facebook-sider, du administrerer. Adgangsbilletten til en virksomhedsprofil er nemlig den personlige bruger. 

For at det ikke skal ske for dig, har vi samlet vores og Metas bedste råd til, hvordan du passer på din personlige Facebook-profil, så du fortsat kan styre din virksomheds aktiver og tilgå alle jeres data på Metas platforme.

Derfor mister du adgang

Grunden til problemerne kan enten være misbrug af dine oplysninger – i mange tilfælde gennem phishing. Altså falske konti, der har lokket følsomme data og oplysninger ud af brugeren. Eller hvis du ikke har slået de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til.

Det skal du gøre for at beskytte din konto bedst muligt

Vi har samlet Metas bedste råd til, hvordan du beskytter din Facebook-profil, så du fortsat kan administrere din virksomheds aktiviteter på Metas platforme.

  • Opgradér sikkerheden for din konto: Gennemgå sikkerheden for din konto og implementér rådene i denne vejledning for at hjælpe med at holde din personlige og dine Business Manager-konti sikre. Du kan finde flere tips til at holde din konto sikker her
  • Tilføj sikkerhedstjek-værktøj: Modtag advarsler om ukendte loginforsøg, og aktivér totrinsbekræftelse med dette værktøj.
  • Stol ikke på beskeder, der opkræver penge, tilbyder gaver eller truer med at slette eller blokere din konto. Hvis du mistænker svindel, skal du ikke åbne nogle links eller vedhæftede filer, du modtager. Facebook/Meta vil aldrig bede dig om at afgive følsomme oplysninger, kodeord eller betalingsoplysninger via privatbesked.
  • Rapportér mistænkelige beskeder, du modtager på Messenger og Instagram. Du finder instruktionerne her: Messenger og Instagram.
  • Hvis du er faldet i fælden, og eksempelvis er kommet til at trykke på et link og indtaste dit brugernavn eller kodeord, så er du i risiko for at en anden person kan logge ind på din konto. Gør følgende:

 

Vi håber, at du kan bruge de her råd.

Vil du have mere ud af din tilstedeværelse på Meta?

Hos Green.Click går vi strategisk til værks. Vores Paid Social Specialister skaber kampagner ud fra dine data og vil løbende evaluere, tilpasse og optimere kampagnerne, så de stemmer overens med dine målsætninger.

Skriv til os her, så tager vi et møde om dine mål og ønsker.

Bliv kontaktet

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: