Google kvalificerer Shopping-annoncer til Gmail

Indlæg skrevet af:

Primo februar 2020 meddelte Google, at shopping-annoncer vil være kvalificeret til at blive vist på gmail fra og med d. 4 marts 2020. Dette sker når man som annoncør inkluderer YouTube, Gmail og Discover i sine respektive shopping kampagner. Dermed åbnes der op for en feature, der tidligere kun var tilgængelig for Smart Shopping-kampagner.

Gmail shoppingannoncer

Som sædvanligt tester vi nye tiltag fra vores partnere, herunder både når der kommer nyt fra Google, LinkedIn og Facebook. Og i tilfældet her med shopping annoncer til gmail, viser vores indledende tests en lavere CTR end de traditionelle Google-søgninger – meget lig søgepartnere.

Det er dog forventeligt, da man i forhold til conversion funnel bevæger sig længere oppe end søge- og shoppingannoncer vist i SERP’en.

Har du allerede inkluderet YouTube, Gmail og Discover og ønsker at følge performance, kan du på kampagneniveau segmentere efter netværk for at analysere forskellene.

Fordelen ved at inkludere søgepartnere, YouTube, Gmail og Discover handler dog i første omgang om reach, og hvis du som Google-annoncør arbejder med en målsætning om at skabe vækst i din virksomhed, kan denne funktion med fordel assistere i den henseende. Det er dermed endnu et værktøj, der kan bidrage til branding og awareness for din forretning.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning lige nu? Så kontakt os på 70 230 540 eller [email protected].

 

 

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: