Pressemeddelelse: Green.Click sætter turbo på væksten

Indlæg skrevet af:

Anna Egeberg Christensen

Executive Assistant, HR & Partner

Det digitale performancebureau Green.Click A/S med hovedsæde i Aalborg foretager nu vigtige strategiske og ledelsesmæssige ændringer i virksomheden. Markedet er i konstant forandring i øjeblikket og Green.Click har derfor accelereret strategien for hele tiden at være på forkant.

Turbo på vaeksten

Organisatoriske justeringer i ledelsen skal sikre online virksomhedens fortsatte vækst

Covid-19 har øget kravene til virksomheders online indsatser. Ligesom markedet har Green.Click gennemgået en stor udvikling fra at være en entreprenant iværksættervirksomhed til at blive en velfunderet virksomhed med strategisk styring og et langsigtet fokus. Virksomheden har bevæget sig fra at arbejde med de enkelte medier i medielandskabet til en udpræget online forretningsudvikling, med branding, digitale strategier og eksekvering på Google Facebook, Instagram og Linkedin.

Især opkøbet af det digitale bureau Searcus og ansættelsen af en kommerciel direktør har været nogle af grundstenene i at transformere virksomheden hen mod at blive et digitalt videnshus – med netop det forretningsudviklende perspektiv for deres kunder. Det har betydet nye ansigter og ressourcer i Green.Click – nemlig Martin Nymark og Thomas Kjær Olsen, der også er blevet partnere i Green.Click. De overtager nu direktørposten og det administrative ansvar. Thomas Kjær Olsen og Martin Nymark skal sammen føre Green.Click ind i det næste årti.

Jan Nygaard, der er tidligere direktør, partner og hovedaktionær udtaler:

Thomas og Martin vil sikre en ensrettet, strategisk tilgang både internt og eksternt. Deres profiler supplerer hinanden utrolig stærkt, og med begges lange erfaring med at drive og vækste virksomheder digitalt kan deres hands-on administration bringe Green.Click til nye højder som et samlet videnshus.

CDO & Partner, Green.Click

Jan vil stadig være centralt placeret i virksomheden som sparringspartner til det nye direktørteam og hovedaktionær, og vil dertil fokusere meget mere af sin energi indenfor IT og teknisk udvikling af forretningen.

Flere blogindlæg

Vi har allerede samlet og delt en masse viden: