Effektivt
grafisk design

Hos os hænger grafisk design, strategi, UX og konverteringer uløseligt sammen. Vi skaber altid designs ud fra dyb viden om virksomheden – og med det formål at opnå specifikke mål, hvad end det er branding, konvertering eller direkte salg.

Vi tilbyder derfor grafik design som tillæg til din online marketing, da det rigtige design, kan være med til at styrke resultaterne og løfte brandet.
Grafisk design greenclick

Design med analyse som afsæt

Vores tilgang til grafik er analytisk. Derfor designer vi ikke bare Google Display bannere, websites eller visuelle identiteter som er grafisk smukke. Det er nemlig ikke nok, når man ønsker at opnå resultater. Så fremfor ren æstetik, tager vi i stedet udgangspunkt i den specifikke virksomhed samt kendskab og analyse af målgruppens adfærd på de online kanaler. Det er her vi finder frem til skabelsen af det rigtige design til målgruppen. Det der virker og skaber de handlinger hos målgruppen, som virksomheden ønsker.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os.

Grafisk formidling

Det grafiske design kan bidrage til at formidle forskellige budskaber på tværs af kanaler som fx. Google eller forskellige sociale medier. For at opnå den mest effektive virkning, skal design og budskaber ligeledes tilpasses den enkelte kanal.

Her er nogle af de kanaler, vi udarbejder grafisk design til:
– Bannere til Google Display, Linkedin, Facebook og Instagram Ads
– Animationsvideoer til annoncering på Google, YouTube, Facebook, Instagram og Linkedin
– Templates til e-mail marketing

Til kunder der har deres online markedsføring hos Green.Click kan vi desuden være behjælpelige med hele visuelle identiteter, brandguides, oplæg til design på nyt website eller optimering af eksisterende samt diverse digitale brochurer, præsentationer, tilbud, og øvrige grafiske opgaver.
Performance-Bureau-Aalborg

Brug for hjælp til grafisk eksekvering?

Hvis du også gerne vil have hjælp til at få omsat virksomhedens strategi til konkret eksekvering – både for online kampagner og grafisk design, så skriv dig op her og bliv kontaktet.

Anna Cecilie Nielsen

Lead Designer