Ekstern marketingfuntion

Vi klarer dine marketingopgaver

Med vores eksterne marketingfunktion har du mulighed for at få en fast tilknyttet Marketing Specialist. Med den eksterne marketingfunktion får du løbende løst de opgaver, som ellers ofte ender med at tage permanent plads på to-do-listen. Funktionen giver nemlig adgang til at få løst kreative-, content- og opsætningsmæssige opgaver, som knytter sig til din performance marketing.

Du får adgang til vores Creatives team

Din eksterne marketingfunktion er meget mere end adgang til én marketingmedarbejder. Person der varetager rollen, har nemlig opbakning fra alle de kompetencer, vi har på tværs af hele vores Creatives Team, der består af specialister inden for kommunikation, visuel identitet, content og eksekvering – og har altid mulighed for sparring på de enkelte områder.

Det praktiske

Aftalen om en ekstern marketingfunktion skal indgås som tillæg til
en performance-aftale med Green.Click.
Denne fordelagtige tillægsaftale rummer adgang til følgende:

– Fast marketing-projektleder
– Fast copywriter
– Mulighed for strategisk sparring
– Produktion af indhold til SoMe
– Vedligeholdelse af website med nye sider og udgivelse af indhold
– Mulighed for tilkøb af grafisk design og layout-opsætning af alle
typer materiale samt eksempelvis dynamiske animationer eller video-redigering

Marketingfunktion

Hvad vil du bruge os til?

Med Creatives’ mange evner, er mulighederne mange for hvad du kan bruge os til i din markedsføring. Vi tilpasser forløbet, så det gavner din forretning mest muligt, samtidigt med at vi kan føre de kreative idéer til dørs. Vores kreative arbejde er altid datafunderet, så vi altid har fokus på at det indhold vi skaber, skal føre til resultater.

Sådan bruger vores kunder den eksterne marketingfunktion

I samarbejde starter vi med at lægge planen for de først 3 måneder, så vi skræddersyr indholdet i funktionen til din virksomhed.

Derefter sørger vi for løbende opfølgning på planen samt afholder månedlige statusmøder.

Har du brug for en marketingmedarbejder til content og opsætning?

Bliv kontaktet og hør mere.

En marketingmedarbejder med erfaring og flair for både content, opsætning og marketing er svær at få fat i – men med Green.Clicks eksterne marketingfunktion får du en stærk marketingmedarbejder, der har tæt sparring med både specialister og strateger inden for forretningsudvikling og performance marketing.

Eva Eriksen

Marketing Specialist