Direktør/Ejer

Se hvad du får for din investering

Har du brug for forudsigelig vækst? Og vil du se præcis, hvad du får for din investering i markedsføring?

Kontakt os

Har du også brug for at se præcis, hvad du får for pengene?

Så ligner dit behov nogle af de andre ejere og direktører, vi har som kunder. For det handler om bundlinje! Og derfor har vi altid skarpt fokus på at få flere af de rigtige kunder i din forretning og på at øge omsætningen.

Er din virksomhed klar til øget vækst?

Når ejere eller direktører vælger at flytte markedsføringen over til Green.Click, sker det ofte når virksomheden ønsker at øge væksten. Det er altså ambitiøse virksomheder, der er klar til at løbe fra konkurrenterne.

bedste-google-partner

Sådan styrker vi din bundlinje

Alt vi gør, gør vi ud fra data! Vi styrer altså din markedsføring ud fra helt konkret indsigt – og ikke ud fra mavefornemmelser.

Så vi starter med sammen at sætte mål for markedsføringen. Ud fra det sætter vi det stærkeste Green.Click team, som arbejder for at nå dine mål. Og så holder vi dig altid opdateret med rapportering, der er til at forstå.

På dén måde laver vi intelligent markedsføring, der er gennemsigtig og som styrker din bundlinje.

"Vil du tjene flere penge, så brug Green.Click. Hos Mens-Wear.dk har vi gennem en periode brugt Green.Click og det viser sig på bundlinjen. Det koster penge at tjene penge.

Et seriøst firma, der ved hvad de laver"

MensWear, Glen Nielsen, Salgschef

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle gode historier, om vores gode samarbejde. Læs mere

Skab synlighed. Og sælg

Når vi skaber effektiv online marketing bygger det på kendskab til dit brand, relevante kundeemner og salg. Dit team hos Green.Click sætter det sammen, så det passer til din virksomhed – og så du kan se resultater på bundlinjen.

Branding

Få branding, der ikke bare handler om synlighed – men synlighed overfor de rigtige personer.

Læs mere

Leads

Nå ud til flere relevante kundeemner, der er potentielle købere af dit produkt.

Læs mere

Salg

Få flere direkte salg på dit website ved at fokusere på hele kunderejsen.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål af direktører og ejere

Har du brug for forudsigelig vækst? Og vil du se præcis, hvad du får for din investering i markedsføring?

Hvad koster det at annoncere med Google Ads?+

Pris og budget er meget relevante emner, der er vigtige at tage stilling til, uanset om du allerede er godt i gang med Google Ads og en eventuel samarbejdspartner, eller om du lige skal til at starte Google Ads op. Vi giver dig nogle konkrete redskaber, der kan hjælpe dig med at tage stilling, til hvornår du skal starte Google Ads op, i hvilket omfang det er rigtigt for dig, og hvilket budget du skal regne med. Læs mere her

Hvor mange besøger min forretning efter de har set vores online annoncering?+

Med Googles konverteringssporing kan du måle antallet af butiksbesøg via din AdWords konto. Ved denne type konvertering får du indblik i, hvordan dine annonce-klik og synlige eksponeringer påvirker besøg i bestemte butikker. Det kan derfor være et helt uvurderligt værktøj specielt for hoteller, autoforhandlere, restauranter, detailforretninger og andre virksomheder, som har flere fysiske lokationer. Læs det fulde blogindlæg her

Skal jeg annoncere på LinkedIn?+

Arbejder I indenfor B2B, er LinkedIn en suveræn platform til B2B-annoncering. Du kan brande din virksomhed, opsamle leads og generere salg med langt større præcision overfor det rigtige segment. I modsætning til Facebook og GoogleAds kan LinkedIn ramme din målgruppe mere præcist. Med LinkedIn kan dine annoncer sættes op til at ramme efter arbejdstitler, uddannelse, virksomhedsstørrelse eller virksomheder i en specifik branche. Lige præcis derfor er LinkedIn er rigtigt god til B2B. Læs det fulde blogindlæg her

Vil du stadig have vækst og resultater på bundlinjen?

Så giv mig et kald på 70 230 540 og lad os finde ud af om Green.Click er det rigtige match for din forretning. Du kan også skrive dig op her – så ringer vi til dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Simon Rytter Strategic Media Advisor