Remarketing – træk købsparate kunder tilbage på hjemmesiden

Har du oplevet, at Google Ads er ideelt til at trække relevante besøg til din hjemmeside? Så vil du opleve, at Google Remarketing er ideelt til at konvertere disse besøg til betalende kunder. Kontakt Green.Click, og opnå målbare resultater med Google Remarketing.

vi-er-paa-dit-hold google ikon

Målrettet annoncering, der gør tabte kunder til betalende kunder

Remarketing er din online genvej til styrket gennemslagskraft med målrettet og omkostningseffektiv annoncering. Hos Green.Click sørger vores certificerede Google-specialister for at opsætte og tilpasse din Remarketing-kampagne, så dine tidligere besøgende vælger dig frem for konkurrenten. Målret Remarketing til en specifik underside med et specifikt produkt, og opnå maksimal konverteringsværdi.

Skræddersy et budskab, som kunderne ikke kan sige nej til

Er dine kunder ubeslutsomme og overvejer stadig, hvorvidt de skal gøre brug af dine produkter eller services, så er Remarketing et ideelt værktøj til at fremhæve dine fordele og styrke din troværdighed. Udarbejd et banner med et godt tilbud eller en rabatkode, og lad Green.Click stå for resten. Vores certificerede know-how er din garanti for succes på Google med målbare resultater.

google ads remarketing

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle gode historier om vores samarbejde. Læs mere

Vi vil altid gerne blive klogere! Så vi holder os opdaterede med kurser og certificeringer. Se certificeringerne her.

Facebook Remarketing

Opnå fuldt udbytte af din
Remarketing-kampagne med annoncering
på både Google og Facebook

Google Shopping

Præsentér dine produkter med synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte i Googles søgeresultater.

Tiltræk tidligere besøgende, og opnå øget omsætning med Google Remarketing

Få mere ud af din markedsføring ved at “samle dine potentielle kunder op” med remarketing. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Remarketing. Eller udfyld felterne her – så kontakter vi dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Nicholai Windfeldt Head of SEM
sem specialist