Google Remarketing

– træk købsparate kunder tilbage på hjemmesiden


Har du oplevet, at Google Ads er ideelt til at trække relevante besøg til din hjemmeside? Så vil du opleve, at Google Remarketing er ideelt til at konvertere disse besøg til betalende kunder. Kontakt Green.Click, og opnå målbare resultater med Google Remarketing.

Målrettet annoncering, der gør tabte kunder til betalende kunder

Remarketing er din online genvej til styrket gennemslagskraft med målrettet og omkostningseffektiv annoncering på Google. Hos Green.Click sørger vores certificerede Google-specialister for at opsætte og tilpasse din Remarketing-kampagne, så dine tidligere besøgende vælger dig frem for konkurrenten. Målret Remarketing til en specifik underside med et specifikt produkt, og opnå maksimal konverteringsværdi.

Kundecase:

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

Green Click kom til, og allerede efter kort tid, viste samarbejdet resultater i form af store besparelser i Adwords betalingerne og samtidigt et øget salg.

Flemming Erichsen

Direktør og ejer, CPHLIVING

Se case

Skræddersy et budskab, som kunderne ikke kan sige nej til

Er dine kunder ubeslutsomme og overvejer stadig, hvorvidt de skal gøre brug af dine produkter eller services, så er Remarketing et ideelt værktøj til at fremhæve dine fordele og styrke din troværdighed.

Udarbejd et banner med et godt tilbud eller en rabatkode, og lad Green.Click stå for resten. Vores certificerede know-how er din garanti for succes på Google med målbare resultater.

Facebook Remarketing

Opnå fuldt udbytte af din Remarketing-kampagne med annoncering på både Google og Facebook.

Læs om Facebook Remarketing

Google Shopping

Præsentér dine produkter med synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte i Googles søgeresultater.

Læs om Google Shopping

Tiltræk tidligere besøgende, og opnå øget omsætning med Google Remarketing

Fortæl os lidt om din forretning.

Få mere ud af din markedsføring ved at “samle dine potentielle kunder op” med remarketing. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Remarketing. Eller udfyld felterne her – så kontakter vi dig.

Jeppe Fredborg

SEM Team Lead