Udvikling af hjemmesider

Vi udvikler hjemmesider med fokus på konverteringer, branding og kommunikation. En hjemmeside skal ikke bare være pæn – den skal levere resultater. Derfor har vi også stort fokus på performance i udviklingen af hjemmesider.

Kontakt os og få et tilbud

Rådgivning, branding & udvikling

Vi er både din “rådgivende ingeniør” og “håndværker” når det kommer til udvikling af et nyt website. Det betyder, at vi starter med at se på branding, kommunikation og budskaber og får planlagt et stærkt fundament, inden vi går i gang med at bygge websitet. Med udgangspunkt i den udviklede kommunikation – og herunder også visuelle identitet, udvikler vi websitet.

I processen er det blandt andet følgende steps, der sikrer en succesfuld løsning:

1. Intromøde med behovsafdækning
2. SEO analyse inkl. anbefalinger
3. Branding Workshop (styr på brand, budskaber og vigtige salgsargumenter)
4. Styr på konverteringspunkter
5. Content mapping
6. Projektplan
7. Grafisk design
8. Udvikling af indhold
9. Migreringsplan
10. Teknisk udvikling
11. Lancering

Design

I forbindelse med udvikling af sitet, laver vi designes til de forskellige typer af undersider – igen med fokus på både konvertering og branding. Her arbejder vi blandt andet med brugervenlighed samt får placeret vigtige CTA’er på sitet.

Forretningsmodel

Et godt fundament er et website med tydelig kommunikation af forretningen samt de rigtige konverteringspunkter. Ellers kommer resultaterne ikke.

Partner & CEO, Green.Click

Projektledelse

For at sikre sammenhæng og løbende fremdrift, tildeler vi projektet en fast projektleder. Projektlederen er jeres kontakt i form af statusmøder, samt den person, der har den løbende dialog med udviklere, designer og tekstforfatter.

Projektlederen sørger blandt andet også for opstartsmøde, projektplanlægning, tidsestimater overholdelse af deadlines og lignende.

 

Octokom og Greenclick medarbejdere

Hosting og løbende udvikling

Vi inkluderer hosting og daglige backups, opsætning af firewall, monitorering af siden, opdatering af websitets kerne og moduler samt sikring for at udbedre eventuelle kompatibilitetsfejl ved opdatering af moduler.

Derudover sikrer vi den videre udvikling af sitet, samt mulighed for tilpasning af diverse tekniske opsætninger i form af løbende opdatering. På den måde sørger vi for at holde sitet opdateret og dynamisk, så det følger med forretningens udvikling.

Du får fuldt ejerskab
over websitet

Sidst, men overhovedet ikke mindst, får du fuldt ejerskab over websitet.
Dette er vigtigt, for at du til enhver tid har mulighed for at ændre eller
flytte sitet og alt dets indhold. Dette ser vi som en selvfølge, da det er dig
og din virksomhed, der ejer forretningen.

Få et website der konverterer

Fortæl os lidt om din forretning.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle et website der konverterer, så skriv dig op her.

Thomas Olsen

CEO & Partner