Kampagnefremstød
– få relevant trafik til din hjemmeside

Vi sender relevant trafik til din forretning og hjælper med at få dine besøgende til at foretage den ønskede handling. Vi tester løbende og forbedrer hele tiden kampagnen, så du får størst muligt udbytte.

Online synlighed på flere kanaler

Når vi sammensætter et Kampagnefremstød til dig, laver vi en løsning, der passer bedst til din virksomhed. Det giver dig optimeret online synlighed i en løsning, der tager udgangspunkt i din virksomheds strategi, data og analyse.

Her kan du se de forskellige muligheder vi ser på, når vi planlægger et effektivt Kampagnefremstød:

Google Branding inkluderet

Når du køber et kampagnefremstød hos Green.Click, tilbyder vi altid en Brandingkampagne på søgenetværket for dig.

Google Search Branding kampagne har desuden positiv indflydelse på den overordnede performance, giver lavere klikpriser, højere konverteringsrate og øget synlighed. Kampagnefremstødet er dermed en ekstraordinær markedsføringsindsats, der også får antallet af søgninger på dit brand til at stige.

Desuden giver en Brandingkampagne et professionelt indtryk, idet du kommer til at “eje dit eget navn” på Google. Du mindsker også risikoen for, at der er andre, der stjæler kunder fra dig ved at de kommer frem på dit brand.

Maksimal eksponering og lead-opsamling med Google Display

Nå ud til dine brugere tidligt i købsprocessen og betal kun, når der klikkes videre til dit website.

Ved at opsætte annoncer, der opfordrer til en bestemt handling, kan du indsamle leads direkte via Kampagnefremstødet. Det giver både kvalificerede leads samt data om, hvordan du fremadrettet kan målrette markedsføringen, og hvad en konvertering koster.

Nå tidligere besøgende med Remarketing

Er dine kunder ubeslutsomme, eller er dit produkt et overvejelseskøb? Så kom foran konkurrenterne med Remarketing. Du har allerede fanget kundens interesse én gang. Lav et banner med et godt tilbud eller en rabatkode og oplev, at mange af kunderne vender tilbage til dig, når de er købsparate.

Undersøgelser viser, at genbesøg konverterer omtrent 250% bedre end førstegangsbesøgende. Derfor anbefaler vi kraftigt brugen af Remarketing.

Promovér din virksomhed på Facebook

Med sine mere end 3,5 millioner unikke brugere pr. måned alene i Danmark er Facebook det absolut største sociale medie i landet.

Mulighederne for at målrette dine annoncer på Facebook er meget specifikke og hjælper dig med blive eksponeret over for udvalgte målgrupper.

Med annoncering på Facebook præsenterer du dit produkt direkte i kundernes newsfeed.

Brug video for større synlighed

Videoer på sociale medier kan i høj grad skabe blikfang hos brugeren. Du kan derfor med fordel benytte godt videoindhold for at opnå en omfattende synlighed for små penge.

Generelt interagerer brugerne i høj grad med videoer i form af likes, kommentarer og delinger. Derudover placerer Facebooks algoritme videoer højt og de vil derfor være synlige for mange potentielle kunder.

Vi samarbejder med dygtige partnere, som både kan producere animation, inhouse videoer eller andet. De har desuden kendskab til, hvilket indhold der kan engagere brugerne skabe resultater på de sociale medier.

Facebook annoncer til kunder der har besøgt dit website

Vi hjælper dig med at gøre ubeslutsomme kunder i overvejelsesfasen til købsparate kunder. Ved at målrette annonceringen mod tidligere besøgende, vil din annonce i høj grad fange opmærksomheden grundet den tidligere interesse for dit website.

Ved at være en kontinuerlig del af kundens bevidsthed kan du hente kunden tilbage til dit website. Med Facebook Remarketing kan tidligere besøgende konverteres til betalende kunder – og du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

Massiv og billig eksponering med bannere på YouTube

Vidste du, at YouTube er verdens anden største søgemaskine? Platformen giver derfor gode muligheder for annoncering, når du ønsker at øge din synlighed.

Med YouTube Display kan du målrette og placere bannerannoncer på udvalgte videoer. Udover at du kun betaler, når brugeren klikker videre til din hjemmeside, får du også maksimal branding og genkendelseseffekt.

Nå potentielle kunder med In-Stream video på YouTube

Fang brugerens opmærksomhed på YouTube med relevant videoindhold. YouTube In-Stream er de klassiske annoncevideoer, som kan skippes efter 5 sekunder.

Én af fordelene ved In-Stream annoncer er, at du kun betaler for annoncen, når en bruger viser interesse for dit produkt ved at se videoen til ende eller klikke ind på din hjemmeside. Du mister dermed ikke markedsføringskroner på brugere, der ikke er interesserede.

Annoncer direkte i Gmail

Gmail ads er interaktive annoncer, der vises øverst i brugerens indbakke. Her har du mulighed for at målrette meget nøjagtigt til brugerne baseret på interesser. Gmail ads er dermed effektiv markedsføring, der giver relevant annoncering og værdi for få penge.

Mål resultaterne af dit Kampagnefremstød

Optimering af Kampagnefremstød

I Kampagnefremstødet vurderer vi løbende potentialet for kampagnerne og optimerer dem, så du får mest muligt ud af budgettet.

Sporing med Google Tag Magager

Vi bruger sporing, da det giver mulighed for at optimere strategisk og løbende lave ændringer, så konverteringsraten øges.

Opkaldssporing med Call Tracking

Brug opkaldssporing til at finde frem til hvilke søgeord og annoncer, der giver flest kunder.

Mere om call tracking

Tiltræk relevant trafik med Kampagnefremstød

Hos Green.Click har vi et dedikeret team af specialister, som leverer resultater til ethvert annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Carina Gotfredsen Strategic Media Advisor