Som kunde får du et hold af specialister

Vi laver strategisk online markedsføring for større virksomheder. Og vores kunder spænder over forskellige brancher såsom leisure, IT og e-commerce. Flere af kunderne har én eller flere lokationer, butikker eller kontorer.

Fælles for dem er, at de er ambitiøse og ser online markedsføring som en vigtig investering hos en seriøs virksomhed.

online marketing

Her løfter vi i flok

Hos Green.Click får du et helt hold af specialister. Hver i sær tager de sig af netop dét område af din forretning, de er allerbedst til. Så lige meget hvilken udfordring du har, så sætter vi den mest kvalificerede kollega til at løse opgaven.

Det betyder også at du får en strateg som kontaktperson – ikke en sælger. Strategen sætter sig ind i din forretning, og er en vigtig ressource, når du ønsker vækst.

Så kort sagt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder endnu bedre! Det kan vi kun gøre ved både at samarbejde med kunden – og ved at sætte stærke hold af specialister og strateger.

 

Vores specialer

Kæder og franchises

Vi er specialister i at vækste kæder gennem online markedsføring. Fordelen ved at have flere lokationer, afdelinger eller kontorer inddrager vi som en styrke i markedsføringen.

Vi tager udgangspunkt i de enkelte lokalafdelinger og optimerer virksomhedens samlede synlighed.

Mere for kæder

E-Commerce

Når vi arbejder med e-commerce kunder, tager vi altid udgangspunkt i store mængder data og udnytter bl.a. fordelene ved at opsætte kosteffektive automatiseringer.

Her har vi grundig erfaring med større opsætninger med mange budskaber til de forskellige produkter.

Mere for e-commerce

Hoteller

For hoteller og hotelkæder har vi erfaring i at opsætte seriøse kampagner, som giver størst muligt udbytte af markedsføringsbudgettet.

Blandt andet har vi fokus på at hjælpe hotellerne vinde gæsternes loyalitet tilbage – og tage ejerskab over egen markedsføring.

Mere for hoteller

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle gode historier, om vores gode samarbejde. Læs mere

Vi vil altid gerne blive klogere, så vi holder os løbende opdaterede ved at tage forskellige certificeringer

Vil du høre mere?

Hos Green.Click får du som sagt et helt hold af specialister. Vores fælles mål er, at din markedsføring er en god forretning for dig. Skriv dig op, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan det er at være kunde hos os.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Michael Sørensen Partner
greenclick partner