Vækst forretningen med målrettet Facebook annoncering

Facebook er det sociale netværk, din virksomhed ikke kan ignorere, når det kommer til markedsføring. Og det kan dine kunder heller ikke!

Derfor bør det også være en del af din markedsføring – og det vil vi gerne hjælpe med. Vi går strategisk til værks og du får din egen strateg samt Social Media Specialist, der sammen med dig skaber resultater.

Annoncering på Facebook

Vi samarbejder med Facebook

Udover din Social Media Specialist kan du drage nytte af vores samarbejde med Facebooks eget specialistteam. Herfra får vi sparring direkte fra Facebook om din annoncering, dine optimeringsmuligheder samt best-practices og potentiale. Det gør at vi kan tilbyde endnu stærkere markedsføring med baggrund i Facebooks afprøvede metoder, tests og resultater.

Green.Click’s

AdCheck

Bestil et møde hvor vi rådgiver dig om markedsføring på Facebook. Vi gennemgår nuværende setup eller ser på potentialet, så du kan få din virksomhed til at performe som du ønsker på Facebook.

Få et AdCheck hos Green Click

Vi er på DIT hold

Hos Green.Click er vi stolte specialister. Vi er altså hver især ret nørdede inden for hvert vores felt. Så når du annoncerer på Facebook gennem os, får du en specialist, der er allerbedst til netop det.

Og mens din Social Media Specialist har fuldt fokus på din annoncering på sociale medier binder din strateg det hele sammen. Strategen er desuden din rådgiver, når det handler om forretningsmuligheder.

Annoncering på Facebook
Annoncering på Facebook

Dét betyder gennemsigtighed for os

Gennemsigtighed for kunden er vigtigt for os. Faktisk så vigtigt at det er én af vores 3 kerneværdier. Det betyder blandt andet, at du altid har adgang til din egen konto, så du til hver en tid kan følge med i det arbejde vi laver. Du får også en gennemgang af dine resultater hver måned, så der ikke kommer pludselige overraskelser.

Og så kan du nemt få fat i os, når du har spørgsmål.

Hvorfor vælge Green.Click til din Facebook annoncering?

  • Du får både en strateg og en fast Social Media Specialist
  • Du får en løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
  • Du får en samarbejdspartner der kender Facebook
  • Vi har professionelle værktøjer og eget rapporteringssystem

Læs mere om Facebook annoncering

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle af historierne om vores samarbejde her. Læs mere

Nok om os – fortæl os lidt om din forretning

Book et gratis møde og lad os høre om de mål du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Mads Søndberg Social Media Specialist

Sådan arbejder vi med Facebook

Vi starter altid et samarbejde med at lære vores kundes forretning bedre at kende. Når vi kender forretningen og dine mål har vi et godt udgangspunkt for markedsføringen.

Og når vi ser din succes, så high fiver hele dit team.

Se mere om vores process for Facebook annoncering.