Effektiv B2B annoncering på LinkedIn

LinkedIn er fyldt med mennesker, der allerede er inde i en forretningstankegang. De er altså “åbne for business” og dermed også for dit budskab.

Så når du kombinerer LinkedIn annoncering med vores skarpe specialister, får du en marketingkanal, der giver resultater på bundlinjen.

Annoncering på LinkedIn

Vores LinkedIn Marketing Solutions partner

Som kunde hos Green.Click, er det vores LinkedIn Specialister, der håndterer din annoncering. Samtidig har vi en direkte LinkedIn Marketing Solutions partner. Det giver adgang til deres specialister og strategiske team, og vi kan altid få yderligere sparring derfra, når vi optimerer din annoncering.

Fordi vi har en LinkedIn Marketing Solutions partner får vi altid den nyeste viden og tester nye tiltag før andre bureauer. Så kan vi også sørge for, at vores kunder altid er et skridt foran deres konkurrenter.

Green.Click’s

LinkedIn AdCheck

Book et møde og fortæl os mere om din forretning – så giver vi et konkret bud på, hvordan du kan vinde nye spændende kunder på LinkedIn.

Få et AdCheck hos Green Click
Annoncering på LinkedIn

Social Media Specialister med på dit team

Vi er konkurrencemennesker, men bare rolig – vi er på dit hold! Og det tager vi meget bogstaveligt. Vi mener nemlig, at et stærkt samarbejde med kunden, skaber de bedste resultater. Derfor får du din egen Social Media Specialist her i huset.

Samarbejdet mellem dig og din Specialist gør, at vi kan målrette annonceringen helt specifikt. Så al annoncering – ligemeget om det er med henblik på branding, leads eller salg – sker til personer, der er relevante for din forretning. Det begrænser dine udgifter til spildte, irrelevante klik og i stedet udnytter du dine markedsføringskroner bedst muligt.

Klik videre og få vores specialisters tips i vores LinkedIn guide her.

Hent LinkedIn guide

Markedsføring ud fra reelle tal. Og gennemsigtighed – tak!

Vores eksklusive partnerskab med LinkedIn Marketing Solutions giver os mulighed for at trække specielle insights fra LinkedIn. Det giver indblik i, hvad du får mest ud af i din markedsføring, så vi kan lægge “krudtet” her – og samtidig får du overblik over, hvad du får for dine penge.

Vi går nemlig ind for gennemsigtighed og for markedsføring, der bygger på reelle tal.

Annoncering på LinkedIn

De ekstra “værktøjer” får du, når du samarbejder med Green.Click om din LinkedIn annoncering

  • Adgang til at se hvad dine følgere engagerer sig i
  • Du får din egen Social Media Specialist
  • Månedlig rapport
  • 24 timers support gennem Green.Click
  • Vi har adgang til et strategisk team hos LinkedIn Marketing Solutions partner
  • CMS rapport der sammenligner din virksomhed med nærmeste 9 konkurrenter
  • Du får en løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
  • Professionelle værktøjer


Mere om LinkedIn

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle af historierne om vores samarbejde her. Læs mere

Lad os høre om din forretning

Nu har vi fortalt en masse. Men det virkelig interessante er jo din forretning. Så book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategi. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Mads Søndberg Social Media Specialist

Sådan arbejder vi med LinkedIn

Vi har ikke en fast plan for den måde vi arbejder med LinkedIn annoncering for en kunde på. Vi ved at din forretning ikke er den samme som alle andre. Så vi tilpasser altid processen til den enkelte. Men vi starter altid med at lære kundens forretning bedre at kende, så vi har et godt udgangspunkt for markedsføringen.

Og når vi ser din succes, så high fiver hele dit team.