Certificeringer

Hos Green.Click går vi meget op i at styrke vores ekspertiser, så du altid kan regne med at modtage den bedste ekspertviden. Vi gennemgår relevante uddannelser og certificeringer, så vi kan være din sikkerhed for pålidelig rådgivning.

Google Premier Partner

Som et af de få bureauer i Danmark har Green.Click opnået at blive Google Premier Partner. Det er noget der både forpligter og er en stor fordel for vores kunder.

certificeringer google premier partner

Google Ads

Certified Partner

Green.Click er kvalificeret Google Ads Certified Partner, hvilket betyder, at vi har opfyldt alle krav og bestået flere eksamener for at opnå denne certificering.

certificeringer google premier partner

Google Shopping

Comparison Shopping Partner

Som Comparison Shopping Partner er vi certificerede af Google, til at udvikle og skabe vækst for vores kunder via Shopping Ads.

Comparison Shopping Partner Badge

SearchMetrics

Sapphire Partner

SearchMetrics er et af verdens stærkeste SEO værktøjer og som ét af to bureauer i Danmark, har Green.Click opnået at blive Sapphire Partner.

searchmetrics partner sapphire

Microsoft Advertising Partner

Accredited Professional

Green.Click har efter gennemførelse af Microsoft Advertising Partner programmet træningen og ressourcerne til at rådgive vores kunder om optimal brug af Microsoft Advertising Partner.

microsoft advertising partner

Microsoft Partner

Som Microsoft Partner følger vi udviklingen af Microsoft produkter og integrationer. I det daglige bruger vi dette partnerskab til at holde os opdateret omkring tilføjelser og ændringer til Microsofts produkter, der er med til at styrke hele vores produktportefølje.

kunde hos greenclick microsoft partner

Google Analytics

Qualified Individual

Vi har gennemgået Analytics-træning og bestået Google Analytics-eksamenen, hvilket giver os status som Google Analytics Certificeret partner. Med denne status underviser vi det danske erhvervsliv.

google analytics

LinkedIn Marketing Partner

 

linkedin marketing partners

IngenCo2

 

 

co2 neutralt website