Tegn en “forsikring” på din marketing med rådgivning

Mangler du en sparringspartner, der kan give dig knivskarp rådgivning om din online marketing? Hos Green.Click deler vi gavmildt ud af vores viden. Når du vælger os som rådgivere, får du et helt hold af specialister i ryggen, som du altid kan komme i direkte kontakt med.

Få hjælp af specialister

Vi hjælper både med sparring, giver konkrete råd eller en hjælpende hånd, hvis det er dét, du har behov for. Med specialister inden for Google, SoMe annoncering og SEO, har vi både viden inden for de enkelte marketingkanaler, men vi ved også en hel del om, hvordan de forskellige kanaler kan gavne hinanden.

Hvem rådgiver vi?

Vores rådgivning passer bedst til interne marketingansvarlige, PPC Managers, Account Managers og Digital Marketing Managers. Rådgivningen er ideel for dig, der har lyst til at udvikle dig og få adgang til specialistviden inden for online marketing. Uanset om du mangler en overskuelig introduktion til en online markedsføringskanal og dens muligheder, eller om du vil være klogere på alt det, som ligger under overfladen, kan vi hjælpe dig gennem rådgivning. Du får direkte adgang til den viden, der ellers kun er tilgængeligt for den hårde kerne af specialister inden for online marketing.

Tag ejerskab over din tid og få hurtigt og uddybende svar på de spørgsmål, der plager dig ved at kontakte din specialist direkte. Få kreative ideer til, hvordan du udvikler dine kampagner, og hvordan dine kampagner kan tilpasses og optimeres for at skabe bedre resultater.

Få ekspertviden

Du kan drage nytte af vores ekspertviden i mange forskellige situationer. Brug os eksempelvis, når du:

Mangler svar

Når du brænder inde med spørgsmål, du ikke kan finde svar på eller eller ønsker at vende dine handlinger og få sparring.

Halter bagefter

Hvis du har brug for nogen til at tage over, fordi du ikke selv har ressourcerne, er vi også klar. Det kan også være, at du er bagud med arbejdet og skal have hjælp til at nå en deadline.

Vil ud i verden

Når du skal ekspandere til nye markeder, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Drag nytte af vores erfaring på det internationale marked og vores viden, om hvad der virker, og hvor du får mest muligt af din investering.

Starter på ny

Hvis du skal sætte nye produktkampagner op, sidder vi klar med gode råd og sparring.

"Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed, og udfordrer os proaktivt med nye forslag, hvilket er meget givende i en travl hverdag"

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle gode historier, om vores gode samarbejde. Læs mere

Undgå tvivl og få adgang til vores “raketvidenskab”

Undgå tvivl når du skal tage stilling til afgørende ændringer i dine kampagner eller måske ændre hele din strategi. Vi omtaler ofte online marketing som raketvidenskab – det kræver nemlig en stor viden at få de bedste resultater. Du skal også gerne have erfaring med, hvad der virker og samtidig have tid til løbende at sætte dig ind i nye ændringer og optimeringer. For ikke at tale om det overblik det kræver at se, hvordan markedsføringen på tværs af kanaler spiller sammen. Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag, men det behøver du heller ikke mere. Med Green.Click som din rådgiver, er du sikker på altid at have en hjælpende hånd, der kan give dig svar på spørgsmål og mane din tvivl i jorden.

Vær foran konkurrenterne

Sørg for, at din markedsføring altid har et forspring i forhold til dine konkurrenter. Få adgang til alle medarbejdere i en specialistvirksomhed, så du altid har ekspertviden i ryggen og mulighed for at vende de udfordringer, du har med din markedsføring.

Vil du høre mere om rådgivning?

Uanset om du ønsker at bestille rådgivning eller blot blive endnu klogere på, om det er den rette løsning for dig, sidder vi klar til at tage en snak. Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Michael Sørensen Partner