Glade kunder

Det er vores drivkraft og helt store motivation at være med til at skabe succes for vores kunder. Derfor giver vi også masser af high fives her på kontoret, hver gang vi hører fra en glad kunde. Nogle af udtalelserne kan du læse som referencer her.

 

Sådan siger andre om Green.Click

Løbende og i den daglige dialog med vores kunder, får vi en masse god feedback. Men tag ikke blot vores ord for gode varer – se i stedet vores lille udsnit af udtalelser fra kunder, der fortæller om samarbejdet.

“Det var vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der kan lave og udføre en overordnet plan for vores online markedsføring. Samtidig ville vi gerne udnytte fordelene ved at bruge flere kanaler. Vi er derfor glade for hele vores team af specialister hos Green.Click, som gør det muligt”

– Jens Stig, Marketingkoordinator, Biltema

Munkebjerg reference

“GCM leverer et godt stykke arbejde, er gode til at følge op, og ikke mindst oplever jeg en forståelse, god service og et fællesskab om at nå i mål med projekterne.

Jeg kan helt klart anbefale Green Click Media.”

– Charlotte Jæger, Konceptudvikler, Munkebjerg Hotel

“Green.Click har skabt nogle rigtig fornuftige kampagner, som har leveret bedre resultater, end da vi selv sad med annonceringen. Udover dét har det frigivet tid og skabt værdi for virksomheden.”

– Lars Bjerg, Direktør, Viva Energi

Markedsføring for Streetammo

“Vi har kunne mærke en øjeblikkelig optimering af kundetilgang, specielt helt nye kunder har vi kunne mærke en markant stigning hos, uden det har fjernet vores organiske vækst.

Som de fleste andre virksomheder, der skal tage stilling til en ny fast udgift, var vi utrygge og usikre på om det kunne betale sig – MEN nu kan vi så konkludere, at vi ikke har råd til at lade være…”

– Streetammo

Vi elsker vores kunder. Vi har derfor samlet nogle historier om vores gode samarbejde. Læs mere

 

“Rare mennesker man snakker med hver gang, de har styr på deres sager, og ved hvad der er godt for vores virksomhed.

Alt er gennemskueligt – og vi får facts sort på hvidt.”

– RC Holm A/S

Markedsføring for MensWear

“Vil du tjene flere penge, så brug Green.Click.

Et seriøst firma, der ved hvad de laver. Der bliver fulgt op på alle opgaver løbende, samt en god sparringspartner.”

– Glen Nielsen, Salgschef, MensWear

“Kyndig rådgivning og et godt dansk team med hurtige reaktionsevner i et marked som hele tiden bevæger sig. Se, det giver sorte tal på bundlinjen og sikrer den gode nattesøvn – tak for det.”

– Peter Holm, BedreBegravelse

Markedsføring for BedreBegravelse
Markedsføring for Gaspejsebutikken

“Vi har de sidste år prøvet andre virksomheder, der skulle hjælpe med vores adwords annoncering uden det store resultat. Kan klart anbefale et samarbejde med Green.Click.”

– Lone Friis, Gaspejsebutikken

Find ud af om vi også er det rette match for dig

Skriv dig op og bliv kontaktet for en uforpligtende dialog om dine muligheder. Du kan også kontakte os på tlf. 70 230 540 eller [email protected]

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Carina Gotfredsen Strategic Media Advisor