SMS marketing

Vil du gerne nå direkte ud til dine kunder ved udsalg eller kundearrangementer? Så er SMS Marketing for dig. Faktum er, at der sendes milliarder af SMS’er i Danmark om året. Skab en tættere dialog med dine kunder med SMS Marketing!

Kontakt os i dag

95% åbner sms inden for 5 minutter

Priser fra 0,16 øre

Der findes over 4 millioner mobiltelefoner i Danmark og 95% af alle personer, som ejer en mobil, åbner deres sms inden for 5 minutter. Dette gør SMS til det
marketingsredskab med den højeste åbningsrate.

Direkte kontakt til
din målgruppe

Lad os hjælpe dig med at indsamle leads (i stedet for personer) til din SMS database. SMS Marketing er en spændende mulighed for alle virksomheder både online og offline, da mediet kan løfte både digitale og offline kampagner.

SMS Marketing kan segmenteres, så du kan skræddersy dit budskab til en udvalgt målgruppe, så du sikrer, at dine kunder kun får relevante budskaber. SMS Marketing et intrusive medie, derfor hjælper vi dig med at skabe den rette strategi og kampagne for dit brand således, at du får det bedste ud af SMS Marketing.

Hvorfor vælge Green.Click til din SMS Marketing?

– Du får både en strateg og en fast Social Media Specialist
– Du får en løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
– Du får en samarbejdspartner der har indsigt i SMS Marketing
– Vi har professionelle værktøjer og eget rapporteringssystem

Hvad SMS Marketing kan

Som de andre marketingaktiviteter ikke kan

SMS Marketing skaber større attention end nogen anden marketingaktivitet, da dit budskab kommer helt tæt på dine kunder på det helt rigtige tidspunkt. SMS kan derfor føre til høj engagement og større ROI på dine kampagner.

Nok om os..

Fortæl os lidt om din forretning.

Book et gratis møde og lad os høre om de mål du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Thomas Olsen

CEO & Partner