Målrettet Branding

Branding. En fast del af din markedsføring

Branding er push annoncering, hvor vi udbreder kendskabet til din virksomhed eller produkt.

Målrettet branding

Din branding bør altid køre aktivt – også selvom der kører andre mere specifikke kampagner. Det løfter kendskabet til dit brand. Og så sørger vi i brandingen for, at din virksomhed er top-of-mind, når dine kunder er klar til at købe.

Vi arbejder systematisk med branding. Budskaberne kommer fra dig eller dit kommunikationsbureau – og vi sørger for det kommer ud til de rigtige.

Vi skyder ikke med spredehagl!

Al vores markedsføring bygger på data. Så det gælder selvfølgelig også, når vi laver branding. Ud fra data træffer vi afgørende beslutninger for din markedsføring. Og sådan skaber vi stærk awareness for din virksomhed og dine produkter.

Vi retter ikke bare din branding mod en tilfældig mængde personer. I stedet sørger vi for at ramme præcis dem, der også er potentielle købere af dit produkt.

Effektiv branding skal nemlig ske til de rigtige personer. Så fremfor at skyde med spredehagl, indstiller vi sigtekornet. Det giver effektiv og skarp branding af din virksomhed.

Ja – branding skal også måles

Når vi laver branding handler det ikke om, at din virksomhed bliver vist flest gange. I stedet sætter vi mere ambitiøse mål for din branding. Nogle af de mål kan være at få potentielle kunder til at udføre specifikke handlinger på dit website såsom at downloade information, skrive sig op til nyhedsbrevet, se en video, markere et produkt som favorit eller besøge websitet et bestemt antal gange – alt sammen handlinger der fører mod et salg.

Og ud fra de mål beslutter vi, hvordan du får den bedste annoncering på Google, Facebook og LinkedIn.

Og så følger vi op og optimerer – igen og igen!

Tag en uforpligtende dialog om branding af din virksomhed.

Sign up herunder – så giver vi dig et kald.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Carina Gotfredsen Strategic Media Advisor