Undervisning

Vores undervisning er håndgribelig, konkret og i øjenhøjde. Når vi underviser i Google, Facebook, LinkedIn, Content og Digitale strategier, er det med en erfaren og passioneret underviser, som gør sit yderste for at give dig maksimal værdi ud af undervisningen.

undervisning i google ads Undervisning i online marketing
marketing mentor

Mentoring

Få en dedikeret digital specialist, som hjælper dig med at udvikle din forretning, lægge planen og prioritere dine indsatser. Med en mentorordning har du altid en specialist ved hånden, som fungerer som din personlige rådgiver.

undervisning i google ads

Business Aalborg valgte Green.Click til at undervise i online medier på forløbet ”fra ledig til virksomhedsejer”, da det er vigtigt at få undervisere, som har bevist, at de kan undervise og formidle komplekst stof, samt have forskellige kompetencer at trække på i forhold til undervisning, så vi kan sikre os den mest relevante undervisning på forløbet.

Claus Wimmer-Aune,
Projektleder, Business Aalborg

undervisning i facebook ads

Jeg har haft fornøjelsen af at blive undervist i GTM af Mikkel. Det var nogle meget lærerige timer og Mikkel var yderst velforberedt. Han havde studeret vores hjemmeside og gennemgået mine ønsker til opsætning af sporing. Dertil havde han lavet et skræddersyet Powerpoint, som jeg efterfølgende fik tilsendt. Virkelig en fornøjelse og stor hjælp.

Tine Holst Christensen
Marketingkoordinator, Ks-gruppen.dk

Oplæg og foredrag

Vi har efterhånden holdt rigtig mange oplæg og foredrag for alt fra skole og institutioner til turistforeninger og netværksgrupper. Noget af det, vi elsker, er, at give indsigt og viden videre der, hvor det har værdi.

undervisning i instagram ads Undervisning i online marketing
online marketingbureau marketing webinar

Webinar

Du kan løbende deltage i vores webinar med det primære omdrejningspunkt “digital tilstedeværelse”. Emnerne varierer og det samme gør de partnere, vi laver webinar med. Green.Click webinar er som udgangspunkt gratis, og du kan følge med hjemme fra kontoret i ro og mag.

Digital viden fra erfarne specialister

“Igennem de sidste 10 år har vi indsamlet viden, erfaringer og indsigt, som har en enorm værdi. Den viden vil vi gerne give videre og dermed være med til at sikre et højt digitalt vidensniveau i Danmark.

Vi giver vores viden videre i form af foredrag, undervisning, mentorordninger, webinars og meget andet. Vigtigst for os er, at du bruger vores viden til at skabe din succes.”

Green.Click - Knowledge & Education

Et udpluk af vores samarbejdspartnere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om viden og undervisning.

Nyhedsbrevet er 100% dedikeret til viden og undervisning. Indholdet henvender sig både til den studerende, den ledige, medarbejderen og chefen.

Du skal tilmelde dig nyhedsbrevet, hvis du vil have:

  • Invitationer til vores webinars
  • Konkrete tips & tricks til at blive klogere
  • Besked om kommende kurser og foredrag

* Det er gratis at modtage vores nyhedsbrev fyldt med guldkorn og du kan afmelde dig når som helst. Vi sender normalt 6-8 nyhedsbreve om året.Vi har faktisk allerede samlet og delt ret meget viden: