Stå stærkt med tydelig identitet for din virksomhed

Dine kunder må ikke være i tvivl om, hvad din virksomhed tilbyder og står for. Jo skarpere dette budskab er, jo større chance er der for, at de køber. Derfor udvikler vi brands, identiteter og kommunikation for vores kunder med udgangspunkt i virksomhedens DNA. 

En skarp brandidentitet giver dig langt større udbytte af din annoncering på diverse kanaler.

Branding DNA

Branding Workshop

For at skabe det bedst mulige afsæt, anbefaler vi at begynde samarbejdet med en Branding Workshop.

Med Branding Workshoppen finder vi ind til kerneforretningen. Vi finder frem til det kommunikative DNA og får identificeret de vigtige salgsargumenter. Du får udfoldet din forretning i en komplet præsentation med mockup af website og vores anbefalinger til, hvordan du står skarpt over for dine kunder.

Visuel Identitet

Med udgangspunkt i vores Branding Workshop tilbyder vi at udarbejde en designguide, hvor vi udfolder den visuelle identitet, så den afspejler brandet og dets styrker.

I designguiden får du farver, fonte, billedstil, eksempler på præsentationsmateriale og logo, der altsammen er særligt udtænkt for netop din virksomhed. Dette styrker dit brand og skaber en stærk linje, som kan benyttes på tværs af digitale samt offline kanaler.

branding og identitet

Konceptudvikling

Har du brug for at gentænke eller udvide dele af din forretning? Så kan nye perspektiver fra et par kreative hjerner meget vel være det, der skal til. Vi hjælper vores kunder med konceptudvikling med fokus på at tage din forretning til nye højder og skabe resultater. 

Konceptudvikling dækker over meget og kan bl.a. være:

  • Udvikling af et salgskoncept for et specifikt produkt
  • Sammensætning af konceptet for en ny kundeklub
  • Præsentation af et nyt produktområde
  • Planlægning af videomateriale til en kampagne 

Få dit kreative input

Vil du høre mere om, hvad vi kan bidrage med af strategiske, kreative tiltag, så skriv dig op her, og vi kontakter dig.

Celine Nygaard

Designer & Content Specialist