Anmod om et gratis performancetjek

Skriv dig op og få ny sparring på din online markedsføring. Vi giver dig desuden vores anbefalinger til forbedringer, der kan skabe vækst i forretningen.

Med vores performancetjek får du:

• Input til forbedringer på Google Ads, Facebook, LinkedIn og SEO
• Analyse af basiskommunikation på websitet og virksomheden som brand
• Forslag til konverteringsoptimering
• Onlinemøde med konkrete anbefalinger

Bliv kontaktet

Processen når du anmoder om et performancetjek:

1. Udfyld formularen
Udfyld formularen herover for at anmode om et performancetjek.

2. Bliv kontaktet af vores Digitale Forretningsudvikler
Her finder vi frem til, hvad vi skal fokusere på i performancetjekket og hvilke kanaler, der er relevante at dykke ned i. Du har også mulighed for at give os adgang til at få dybere indsigt i jeres data via fx. Google Analytics, så vores anbefalinger kan blive endnu mere præcise. 

*Udførelse af performancetjek forudsætter at vi afholder dette afklarende telefonmøde først, hvor vi samtidig tager stilling til, hvorvidt performancetjekket er relevant for din virksomhed.

3. Vi finder frem til værdifulde optimeringsmuligheder
Vi gennemgår den online markedsføring samt de vigtigste dele af websitet og udarbejder på den baggrund selve performancetjekket. Vi noterer desuden vores anbefalinger til, hvor der kan optimeres og hvilke eventuelle nye tiltag, der kan skabe yderligere vækst. Forberedelse af performancetjekket tager ca. 1-2 uger at udarbejde.

4. Vi præsenterer resultaterne
Når performancetjekket er klar, kontakter vi dig og aftaler et mødetidspunkt – enten fysisk eller online. Mødet tager ca. 30-45 min. Her gennemgår vi resultaterne samt vores anbefalinger med dig, og du har mulighed for at stille spørgsmål til materialet. Derudover giver vi også vores bud på en plan for, hvordan vi hos Green.Click ville løse opgaven, hvis det stod til vores specialister, forretningsudviklere og marketingeksperter.

5. Eksekvering og implementering
Du vælger om du selv ønsker at gå videre med eksekvering og implementering af de nye væksttiltag, eller om du ønsker at starte et samarbejde med os. Via performancetjekket får du dermed et gratis indblik i vores måde at arbejde på, og kan se hvilke vækstmuligheder, vi potentielt kan skabe for forretningen.

Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed, og udfordrer os proaktivt med nye forslag, hvilket er meget givende i en travl hverdag.

Marketingchef, Biltema

En stærk, strategisk samarbejdspartner

Ønsker din virksomhed en strategisk og professionel partner til den online markedsføring og strategiske udvikling af forretningen? Så anmod om et performancetjek og få indblik i, hvordan vi kan bidrage til den kommende vækst.

Green.Click er et Digital Performance Bureau. Vi er specialister i digital strategi, forretningsudvikling og performance marketing. Vi omsætter virksomheders forretningsmål til strategisk markedsføring, branding og konkret eksekvering, der skaber værdi.

*Performancem tjekket er målrettet virksomheder, der ønsker at arbejde seriøst med deres marketing med et årligt marketingbudget på +500.000 kr.