Ekspertanbefalinger til din online marketing

Skriv dig op, og få sparring på din online marketing. Vi giver dig vores anbefalinger til forbedringer, der kan skabe vækst i din forretning.

Med anbefalingerne får du:

• Indsigt i hvordan du forbliver relevant for dine kunder
• Analyse af basiskommunikation på websitet og af virksomheden som brand
• Forslag til konverteringsoptimering
• Input til forbedringer på Google Ads, Meta, LinkedIn og SEO
• Online-møde med konkrete anbefalinger

Bliv kontaktet

Processen når du anmoder om ekspertanbefalinger:

1. Udfyld formularen ovenfor

2. Du bliver kontaktet af vores Digitale Forretningsudvikler
Her finder vi sammen frem til, hvad vi skal fokusere på i vores anbefalinger, og hvilke kanaler der er relevante at dykke ned i. 

3. Vi finder frem til værdifulde optimeringsmuligheder
Vi gennemgår din online markedsføring samt de vigtigste dele af websitet og udarbejder på den baggrund vores anbefalinger. Det tager ca. 1-2 uger.

4. Vi præsenterer resultaterne
Når vores anbefalinger er klar, kontakter vi dig og aftaler et mødetidspunkt – enten fysisk eller online. Her gennemgår vi resultaterne samt vores anbefalinger med dig.

5. Eksekvering og implementering
Du vælger selv, om du ønsker at gå videre med eksekvering og implementering af de nye væksttiltag i samarbejde med Green.Click.

Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click, som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed og udfordrer os proaktivt med nye forslag. Det er meget givende i en travl hverdag.

Marketingchef, Biltema

En stærk, strategisk samarbejdspartner

Ønsker din virksomhed en strategisk og professionel partner til online markedsføring og forretningsudvikling? Så anmod om ekspertanbefalinger.

Vi er specialister i digital strategi, forretningsudvikling, kreativ formidling og performance marketing. Vi omsætter virksomheders forretningsmål til strategisk markedsføring, branding og konkret eksekvering, der skaber værdi.

*Ekspertanbefalingerne er målrettet virksomheder, der ønsker at arbejde seriøst med deres marketing med et årligt marketingbudget på +500.000 kr.