Google Annoncering er en effektiv vej til øget salg og synlighed online

Vil du tage din forretning til nye højder online? Google Annoncering er et ekstremt effektivt værktøj til at sikre flere konverteringer, mere salg og øget synlighed. Kombineret med et stærkt website, kommunikation og styr på virksomhedens DNA, skaber vi effektive marketingstrategier med Google Ads, som en af de vigtigste kanaler. Få hjælp af et af landets førende Google Ads-bureauer til at opnå resultater, der kan måles på bundlinjen.

Invester i resultater, og udnyt Googles enorme annoncenetværk

Med Google Annoncering får du mulighed for at udnytte et massivt annoncenetværk. Du bliver set af enorme mængder brugere og spenderer kun annoncekroner, når brugere faktisk klikker på dine annoncer. Vælger du Google Ads, får du mulighed for at blive set:

  • Øverst i Googles søgeresultater
  • Som Google Shopping Ads
  • Som Youtube Ad
  • Med Display Ads på andre hjemmesider
Google-Display-Ads
Zapier til Facebook specialister

Google Ads bureau med øje for din forretning

Vi kender alle vigtigheden af at ligge øverst på Google, når der bliver søgt efter specifikke produkter eller ydelser. Google Ads er netop værktøjet til at blive fundet, når udbuddet er der. Her bidrager et stærkt brand til at differentiere din virksomhed fra konkurrenternes og det kan samtidig opbygge tillid og genkendelighed hos målgruppen.

Mål og KPI’er i fokus

Hos Green.Click sætter vi os ind i din forretning. Din Google Ads Specialist opsætter derfor din annoncering med udgangspunkt i din forretnings kommunikative DNA, data og dyb indsigt, hvilket giver dig mærkbare resultater og vækst. Vi optimerer dine Google-annoncer ud fra konkrete mål, så du bl.a.:

  • bliver vist for målgrupper med større sandsynlighed for konvertering
  • bruger dine annoncekroner, der hvor det vækster din forretning
  • udvikler din forretning ud fra dine mål og KPI’er
  • styrker din virksomheds brand
Google ads maal og kpi

Få tilknyttet en Google Partner til din forretning

Green.Click har opnået et Partnerskab hos Google. Partnerskabet er opnået og vedligeholdes, da vores specialister kontinuerligt udviser et højt niveau af ekspertise og leverer succesfulde kampagner for vores kunder.

Når du får tilknyttet en Google Ads Specialist fra Green.Click, får du derfor en samarbejdspartner med dyb viden om mediet kombineret med en udbredt forståelse for din forretning. Vores erfaring viser os nemlig, at et tæt samarbejde er medvirkende til, at vi kan optimere din annoncering utroligt effektivt – og netop det, skaber resultater for dig.

Det får du med

Når du investerer i en Google Ads-løsning hos Green.Click, er der flere øjne på dit markedsførings-setup. Vi arbejder nemlig sammen i teams og hjælper hinanden med at gøre din annoncering endnu skarpere!

Dit team af specialister

Du får en Google Ads Specialist, som er fuldt certificeret i Google Ads-kurser indenfor søge-, shopping-, display- og videokampagner. Derudover får du tilknyttet din egen Customer Success Manager, som har overblikket over de enkelte kanalers performance og giver adgang til kreativ sparring og contentudvikling.

Sporing & support

Når du samarbejder med Green.Click, får du tilkoblet vores tekniske support-afdeling, som fra samarbejdets begyndelse sørger for, at opsætningen af sporing via Google Analytics 4 samt Google Tag Manager fungerer korrekt.

Transparent rapportering

Via vores eget udviklede rapporteringssystem sørger vi for at du let kan tilgå de resultater, som skabes via de aftalte kampagner fra Google Ads. Vi sender månedligt en skræddersyet rapport, så du kan følge med i de KPI’er, som du ønsker at se.

Skal vi samarbejde?

Book et gratis møde med os, så tager vi en snak om dine forretningsmål og vender dine muligheder for at opnå yderligere succes online.

Skriv dig op – så kontakter vi dig.

Jeppe Fredborg

SEM Team Lead