SEO bureau Aalborg

Green.Click er et SEO bureau, der skaber synlige resultater for kunderne. Vores kunder er ambitiøse virksomheder, der ønsker større synlighed, flere leads og mere salg i deres forretning.

Kontakt os på 70 230 540 hvis du vil finde ud af, om vi også er det rette SEO firma for din virksomhed.
Head of SEO

Søger du SEO eksperter i Nordjylland?

Green.Click er et SEO bureau i Nordjylland, men vi har kunder i hele landet. Vores SEO eksperter arbejder seriøst med både teknisk og on page SEO. Vi benytter desuden en række professionelle SEO værktøjer, som blandt andet gør det muligt at indsamle statistik og data – både om dit og dine konkurrenters websites.

Det giver dermed et stærkt grundlag, når websites optimeres ud fra data. Vi har derfor gode muligheder for at skabe synlige resultater for kunderne.

Green.Click

Vil du høre om Green.Click er et SEO firma for din virksomhed? Så kontakt os på +45 70 230 540 eller [email protected], og hør hvordan vi styrker din online position! Vi træffes bedst i disse tidsrum 09.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00.

Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale.

Book uforpligtende samtale om SEO

Du kan finde os på adressen:

Green.Click®
Lyngvej 1
9000 Aalborg

Bliv kontaktet

Gratis on-page SEO guide

Med vores gratis SEO guide får du 9 essentielle skridt mod bedre on-page SEO. Guiden består af helt korte beskrivelser, så du nemt kan implementere dem på dit website.

Dit SEO Bureau i Aalborg

SEO – eller søgemaskineoptimering er en vigtig byggesten i enhver digital strategi. Det er nemlig gennem SEO at du kan tilbyde dit produkt, eller din service til de kunder, der søger efter det. Hos Green Click er vi specialister i SEO, og vi kan hjælpe dig til at øge din organiske performance online med både teknisk, off-page og on-page SEO.

Organisk trafik
fra Google

En god og effektiv SEO-løsning kan give din online tilstedeværelse et godt boost i de organiske søgeresultater. I modsætning til annoncering på Google, er din succes med SEO nemlig ikke baseret på dine bud i Google-annoncering, men mere på opbygningen af din hjemmeside, kvaliteten af dit indhold, din interne link arkitektur, dine konverterings venlige landingssider samt dine indgående og udgående links og meget mere.

Søgemaskinen er b.la. en formidler af information – derfor er søgemaskinernes kriterier også baseret på, hvor relevant dit indhold er for de brugere, der har søgt på søgemaskinen. Det kan være svært at overskue de mange parametre i SEO selv, men vi kan hjælpe dig med målbare resultater, som også er til at forstå, hvis du ikke har forstand på teknisk SEO.

Vi skaber værdifulde konverteringer

Vi stiller os ikke tilfreds med, at du blot bliver fundet på søgemaskinen. Vi bestræber os på, at du bliver fundet af de rigtige brugere, så din SEO-løsning skaber værdi for din forretning. Derfor arbejder vi altid for at din side konverterer bedst muligt, og at dit indhold henvender sig til de brugere, som har brug for dig. Det mener vi er værdifuld SEO.
Target audience

Bliv kontaktet af dit SEO bureau i Aalborg

Udfyld felterne hvis du vil kontaktes af en fra SEO bureauet i Nordjylland. Så tager vi en uforpligtende dialog, hvor du finder ud af om Green.Click er det rigtige SEO firma for din virksomhed.

Bliv kontaktet