Sammen med vores kunder,
skaber vi resultater
– og fejrer det med high fives!

Vi elsker vores kunder. Vi har derfor samlet nogle historier om vores samarbejde.

Casestory

Plan for Biltemas online markedsføring

I samarbejde med Biltema, har vi lagt en overordnet plan, der optimerer deres online tilstedeværelse. Og så har kunden fået tilkoblet en strateg, der fungerer som deres rådgiver.

14%

stigning i konverteringsraten på Google Ads

Læs mere

“Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed, og udfordrer os proaktivt med nye forslag, hvilket er meget givende i en travl hverdag”

Jens Stig, Marketingkoordinator, Biltema
Casestory

Merrild Lavazza

Merrild Lavazza har øget deres online synlighed med bl.a. Google Ads og Display. Deres CTR er steget, og antallet af online leads er ligeledes øget.

Læs hele historien
Casestory

Biltema

Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed, og udfordrer os proaktivt med nye forslag, hvilket er meget givende i en travl hverdag.

Læs hele historien
Casestory

Thisted Forsikring

Vi har sikret en kontinuerlig digital kundestrøm til Thisted Forsikring. Her handler det blandt andet om potentielle kunder, der indhenter tilbud fra websitet.

Læs hele historien
Thisted Forsikring
Casestory

Munkebjerg Hotel

Vi har hjulpet Munkebjerg Hotel til lavere priser hos Google – og samtidig større udbytte af markedsføringen.

Læs hele historien
Munkebjerg Hotel
Casestory

R.C. Holm

Vi har øget deres online synlighed via SEO, hvor deres produkter nu er placeret på første række i den generiske søgning. Samtidig har vi øget deres omsætning gennem Google Ads.

Læs hele historien