Hosting, backup og vedligeholdelse

Når vi udvikler websites, inkluderer vi hosting. Det er en vigtig opgave, så websitet altid er opdateret og gearet til at modtage nye besøgende. 

Derudover sørger vi for daglige backups, opsætning af firewall, monitorering af siden, opdatering af både websitets kerne og moduler samt sikring for at udbedre eventuelle kompatibilitetsproblemer ved opdatering af moduler.

Dertil sikrer vi den videre udvikling af sitet samt mulighed for tilpasning af diverse tekniske opsætninger i form af løbende opdateringer. På den måde sørger vi for at holde sitet opdateret og dynamisk, så det følger med forretningens udvikling.

Derfor er hosting vigtig:

  1. Synlighed: Uden hosting kan dit website ikke ses af nogen på internettet – lidt ligesom at holde fest uden at oplyse hvor.
  2. Unik adresse: Hosting giver dig mulighed for at tilknytte dit website til en unik domæne-adresse, så besøgende nemt kan finde den.
  3. Professionelt look: Hosting lader dig oprette e-mailadresser, der er knyttet til dit domæne, så sitet ser mere professionelt ud.
  4. Speedy Gonzales: Som hostingudbyder sørger vi for, at dit website indlæser hurtigere, hvilket giver dine besøgende en bedre oplevelse.

Sikkerhed: Vi hjælper desuden med at beskytte dit website mod hacking og andre trusler ved at tilbyde diverse sikkerhedsfunktioner og opdateringer.

Løbende vedligeholdelse og udvikling

Derudover er det også vigtigt at vedligeholde et site. Med vedligeholdelse og udvikling af dit website hjælper vi med at sikre, at den fungerer korrekt, opdateres, tiltrækker besøgende og opfylder deres behov og forventninger.

Vedligeholdelse af website

Vil du høre mere om hosting og vedligeholdelse?

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Jan Nygaard Hesselby

CDO & Partner