Effektivt grafisk design

For os hænger strategi, brugervenlighed og konverteringer uløseligt sammen med godt grafisk design. Vores dygtige designere skaber hver dag designs med det formål at møde vores kunders specifikke mål, hvad end det er branding, konvertering eller direkte salg.

Vi tilbyder derfor grafisk design som en del af din online markedsføring og tilstedeværelse, da det rigtige design øger kendskabet, løfter brandet og styrker salget.

 

banner design

Design med analyse som afsæt

Vi designer ikke bare Google Display bannere, websites og visuelle identiteter, som er grafisk smukke. Vi skaber design, der giver resultater. Vores tilgang til grafik er analytisk og tager udgangspunkt i den specifikke virksomheds målgruppe og formålet med grafikken. Det er på baggrund af dette, at vi træffer de helt rigtige designvalg. 

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os.

Grafisk formidling

Grafisk design bidrager til at formidle forskellige budskaber på tværs af kanaler. For at opnå den mest effektive virkning, skal design og budskaber ligeledes tilpasses den enkelte kanal.

Kanaler, vi bl.a. udarbejder grafisk design til:

  • Bannere til Google Display, LinkedIn og Meta
  • Animationsvideoer til annoncering på Google, YouTube, Meta og LinkedIn
  • Templates til e-mail marketing
  • Design til websites
  • Salgsmateriale til interne platforme

Vi designer også komplette visuelle identiteter og udvikler designguides.

 

 

Brug for hjælp til grafisk eksekvering?

Hvis du også gerne vil have hjælp til at få omsat virksomhedens strategi til konkret eksekvering – både for online kampagner og grafisk design, så skriv dig op her og bliv kontaktet.

Anna Cecilie Nielsen

Lead Designer