Udvikling af
WordPress websites

WordPress er en af de populæreste platforme til opbygning af websites, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er det en kraftfuld og omkostningseffektiv platform, der tilbyder brugervenlighed, fleksibilitet, individuel tilpasning og gode SEO muligheder. Det er en god mulighed for ambitiøse virksomheder og webshops, der
ønsker at skabe resultater online.

 

           

 

Vi er eksperter i WordPress

Hos Green.Click har vi specialister i WordPress samt tilhørende WooCommerce til webshops. Vi har over 10 års erfaring med udvikling af websites og har valgt at specialisere os udelukkende i WordPress, da det giver de fordele, man kunne ønske sig, uden at give de hovedpiner, man kunne frygte.

         

Hudevad woocommerce mockup

Fordele ved WordPress som platform

Der er mange fordele ved at bruge WordPress:

Brugervenlighed: WordPress er brugervenlig og nem at navigere i, hvilket gør den til en god mulighed, hvis du gerne selv vil kunne opdatere en tekst,udskifte et billede eller oprette produkter, efter at udviklerne har udviklet sitet.

Fleksibilitet: WordPress er ekstremt alsidig og kan bruges til en bred vifte af websites. Det er langt fra kun lavet til små virksomheder, men kan også benyttes til komplekse e-commerce websites med behov for forskellige integrationer.

Tilpasning: WordPress tilbyder et bredt udvalg af temaer og plugins, der kan bruges til at tilpasse dit websites udseende og funktionaliteter.

SEO-venligt: WordPress er optimeret til søgemaskiner, hvilket gør det lettere for dit websted at ranke højere i søgeresultaterne.

Omkostningseffektivt: WordPress er open source-software, hvilket betyder, at det er gratis at bruge. Derudover er mange af de temaer og plugins, der er tilgængelige til WordPress, også gratis.

Stort fællesskab: WordPress har et stort og aktivt fællesskab af brugere og udviklere, hvilket betyder, at der er et væld af ressourcer og support til rådighed.

WordPress med WooCommerce til webshop

Selv til webshops er WordPress en platform med mange fordele. Med pluginet WooCommerce fungerer systemet som en professionel e-commerce-platform. Det er både brugervenligt og nemt at administrere – og så er der gode integrationsmuligheder, både når det gælder betalingsgateways, logins, projektstyring, lagerstyring og forsendelse.

Med WooCommerce er der gode muligheder for skalering, da det kan håndtere et stort antal produkter og kunder. WordPress og WooCommerce følger således med, i takt med at din e-commerce virksomhed vokser.

Kontakt os for dialog om WordPress websites

Går du med tanker om at opgradere dit WordPress website, eller få et helt nyt site? Så kontakt os gerne.

Michael Sørensen

CSO & Partner