Vi klarer dine content marketingopgaver

Med vores Content Marketing Specialist har du en fast tilknyttet marketingmedarbejder. Du får løbende løst de content-opgaver, der ellers ofte ender med at tage permanent plads på to-do-listen, da din specialist klarer dem for dig.

 

Udvikling af content emner

Udvikling af content i høj kvalitet til websitet og sociale medier kan bidrage til en stærk branding samt styrke performance. Derfor starter vi et eventuelt samarbejde om content med at identificere de emner, der er relevante for jer og jeres målgruppe. Det gør vi med en content mapping session.

Når vi har alle relevante emner på plads, har vi et stærkt udgangspunkt for at udvikle indhold der kan performe på jeres kanaler i form af fx. opslag på sociale medier, nyhedsbreve, annoncer og landingssider på websitet. 

Med content mappingen sikrer vi samtidig, at vi altid kommunikerer ud fra kernen af forretningen samt de 3 hovedområder: ydelser/produkter, brand og målgruppe. I får dermed en oversigt over emner, der er relevante for jeres målgruppe, styrker jeres brand og øger virksomhedens markedsposition.

Adgang til vores Creatives Team

Som en del af løsningen får du også adgang til hele vores Creatives Team. Din Content Marketing Specialist er nemlig en del af vores kreative afdeling, der består af specialister inden for kommunikation, grafisk design og content marketing.

Aftalen om en fast tilknyttet Content Marketing Specialist indgås som tillæg til en performance-aftale med Green.Click.

Med aftalen får du således adgang til:

  • Fast marketing-projektleder
  • Fast copywriter
  • Strategisk og kreativ sparring 
  • Produktion af indhold til SoMe
  • Produktion og opsætning af nyhedsbreve
  • Vedligeholdelse af website med nye sider og indhold
  • Grafisk design og layout-opsætning af alle typer materiale

Hvad vil du bruge os til?

Med vores mange evner er der også mange muligheder for, hvad du kan bruge os til. Vi tilpasser samarbejdet, så det gavner din forretning mest muligt, samtidig med at vi sørger for at føre kreative idéer til dørs. Vores kreative arbejde er altid datafunderet og har fokus på at skabe resultater for dig og din virksomhed.

Har du brug for en marketingmedarbejder til content og opsætning?

En marketingmedarbejder med flair for både content, opsætning og marketing er svær at få fat i – men med Green.Clicks Content Marketing Specialist får du tilknyttet en stærk marketingmedarbejder.

Eva Eriksen

Marketing Specialist