SEO skal give mere end placeringer

Bedre placeringer har i sig selv ikke nogen værdi. Effektiv SEO handler nemlig ikke bare om trafik til websitet – det handler om trafik, der giver konverteringer.

Derfor arbejder vi strategisk med SEO og optimerer, så det giver direkte udbytte for din forretning.

Hent on-page SEO Guide

Lad os høre noget om din forretning

Nedenunder fortæller vi en masse om os, men det virkelig interessante er jo din forretning. Så book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategier. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Kristoffer Just Sen. SEO Specialist

SEO med fokus på salg

Vores SEO Specialister har altid fokus på at generere relevant trafik, der fører til handlinger, der er værdifulde for forretningen. Det kan være handlinger såsom sign up til nyhedsbrev, download af produktark og gennemførte køb.

SEO skal nemlig være profitabelt for din virksomhed – så hvis du er kunde her i huset, kan du også regne med, at der kommer fokus på øget omsætning.

Få en SEO Specialist med på dit hold

Som SEO kunde hos Green.Click får du en SEO Specialist med på dit hold.

Din SEO Specialist har en teknisk tilgang og arbejder samtidig også med on-page SEO. Specialisten bruger professionelle værktøjer, så din SEO altid bygger på relevant data.

Din Specialist rådgiver desuden om, hvad du selv kan gøre for at styrke SEO på dit website.

SEO Specialister skaber værdifulde konverteringer

I forbindelse med SEO lyder den generelle opfattelse ofte at det er et absolut must at ligge nummer 1 på Google. Til det siger vi: “Ja, delvist”. For selvom det unægteligt giver flere besøgende til et site at være nummer 1 på Google, er det ikke ensbetydende med at den øgede trafik er værdifuld for dit site.
Vi arbejder strategisk med SEO for at skabe trafik til dit site, som giver konverteringer. Vi vil nemlig sikre at trafikken til din hjemmeside giver direkte udbytte for din forretning.

vi-er-paa-dit-hold

Transparent SEO der er til at forstå

Det er vigtigt for os, at din SEO løsning hos os er gennemsigtig.

Derfor sørger din SEO Specialist for, at du hele tiden kan følge med i udviklingen for dit website rent SEO-mæssigt. Du får derfor løbende tilsendt rapporter, så du nemt kan sammenligne med dine tidligere placeringer. Derudover gennemgår din Strateg også dine resultater med dig – og du kan altid få svar på spørgsmål til din annoncering.

Hvorfor vælge Green.Click til din SEO?

  • Du får din egen SEO Specialist
  • Du får en strateg der samler SEO og din øvrige markedsføring
  • Vi er eksperter i både on-page og teknisk SEO
  • Du får en SEO løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
  • Vi har adgang til professionelle SEO værktøjer og rapporteringssystem

SÅDAN ARBEJDER VI MED SEO

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle af historierne om vores samarbejde her. Læs mere

SEO der er til at forstå

Lyder ord som Linkbuilding, On-site og off-site SEO som volapyk for dig? Det er vigtigt for os at din SEO-løsning er gennemsigtig og til at forstå for dig, selvom du intet ved om SEO. Din SEO specialist sørger derfor for, at du kan følge med i den SEO-mæssige udvikling på dit site. Specialisten sender dig rapporter, så du nemt kan sammenligne resultaterne med dine tidligere placeringer på Google. Derudover vil din tilknyttede strateg gennemgå dine resultater med dig, og svare på dine spørgsmål.

Første SEO forløb hos os

Som kunde hos os, får du et tæt samarbejde med vores SEO-eksperter. Men måske er du interesseret i at vide, hvordan vi tilgår processen omkring at optimere din placering på Google. Vi vil nu gennemgå de generelle steps, som vi tager i forbindelse med optimering.

Indblik i din virksomhed

  • Det er vigtigt for vores specialisters arbejde, at de kender til dit kerneprodukt, dine værdier og din niche. Med den viden skal vi også finde ud af, hvilke produkter eller services, som vi skal lægge vægt på i vores søgemaskineoptimering.

 

Analysering og data indsamling

  • Når vi har samlet viden om dit kerneprodukt, gennemgår vi dit site og ser efter hvilke udfordringer, der kunne være. Specialisten undersøger både on-page udfordringer, som f.eks. indholdet på din side samt tekniske udfordringer, som opstår i maskinrummet på din hjemmeside.

 

Optimering af website

  • Med udgangspunkt i analysen begynder din tilknyttede specialist at optimere på din hjemmeside. Vi sporer selvfølgelig dine resultater, og optimerer løbende baseret på resultaterne.

 

Rapportering

  • Vi har fuld forståelse for at du selvfølgelig vil følge med i dine resultater. Du har altid adgang til dine resultater, men vi vil også være sikre på, at du kan gennemskue de mange data, som vi samler på din virksomhed. Derfor gennemgår vi dine månedlige rapporter med dig, så du er opdateret på, hvordan det går.

SEO Linkbuilding

Hos Green.Click arbejder vi med sund og logisk linkbuilding. Her tilbyder vi b.la. analyse af nuværende backlink profil og mulighed for op-skalering af selv samme.

Har du spørgsmål og ønsker du at blive klogere på linkbuilding? Så skriv til os med det samme på [email protected]

Ellers kan du læse mere om linkbuilding her:

SEO Linkbuilding