SEO skal give mere end placeringer

Bedre placeringer har i sig selv ikke nogen værdi. Effektiv SEO handler nemlig ikke bare om trafik til websitet – det handler om trafik, der giver konverteringer. Derfor arbejder vi strategisk med SEO og optimerer, så det giver direkte udbytte for din forretning.

SEO bureau med fokus på salg

Vores SEO Specialister har altid fokus på at generere relevant trafik, der fører til handlinger, der er værdifulde for forretningen. Det kan være handlinger såsom sign up til nyhedsbrev, download af produktark og gennemførte køb.

SEO skal nemlig være profitabelt for din virksomhed – så hvis du er kunde her i huset, kan du også regne med, at der kommer fokus på øget omsætning.

Få en SEO Specialist med på dit hold

SEO Specialister skaber værdifulde konverteringer

Hvis du vælger Green.Click som dit SEO bureau, får du en SEO Specialist med på dit hold.

Din SEO Specialist har en teknisk tilgang og arbejder samtidig også med on-page SEO. Specialisten bruger professionelle værktøjer, så din SEO altid bygger på relevant data.

Din Specialist rådgiver desuden om, hvad du selv kan gøre for at styrke SEO på dit website.

I forbindelse med SEO lyder den generelle opfattelse ofte at det er et absolut must at ligge nummer 1 på Google. Til det siger vi: “Ja, delvist”. For selvom det unægteligt giver flere besøgende til et site at være nummer 1 på Google, er det ikke ensbetydende med at den øgede trafik er værdifuld for dit site.

Vi arbejder strategisk med SEO for at skabe trafik til dit site, som giver konverteringer. Det bedste SEO bureau er nemlig dét, der arbejder for at sikre, at trafikken til din hjemmeside giver direkte udbytte for din forretning.

Transparent SEO der er til at forstå

Det er vigtigt for os, at din SEO løsning hos os er gennemsigtig.

Derfor sørger din SEO Specialist for, at du hele tiden kan følge med i udviklingen for dit website rent SEO-mæssigt. Du får derfor løbende tilsendt rapporter, så du nemt kan sammenligne med dine tidligere placeringer. Derudover gennemgår din Strateg også dine resultater med dig – og du kan altid få svar på dine spørgsmål.
SEO resultater på skaerm
SEO moede greenclick

Hvorfor vælge Green.Click til din SEO?

– Du får din egen SEO Specialist
– Du får en strateg der samler SEO og din øvrige markedsføring
– Vi er eksperter i både on-page og teknisk SEO
– Du får en SEO løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
– Vi har adgang til professionelle SEO værktøjer og rapporteringssystem

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

Det har helt sikkert været investeringen værd at være kunde hos Green.Click, hvilket også er derfor, vi har fortsat samarbejdet. Vi kan både se det på overskuddet, placeringsmæssigt og på hjemmesiden og løber nu endnu stærkere.

Morten Frederiksen

Presseansvarlig, R.C. Holm

Se case

SEO der er til at forstå

Lyder ord som Linkbuilding, On-site og off-site SEO som volapyk for dig? Det er vigtigt for os at din SEO-løsning er gennemsigtig og til at forstå for dig, selvom du intet ved om SEO. Din SEO specialist sørger derfor for, at du kan følge med i den SEO-mæssige udvikling på dit site.

Specialisten sender dig rapporter, så du nemt kan sammenligne resultaterne med dine tidligere placeringer på Google. Derudover vil din tilknyttede strateg gennemgå dine resultater med dig, og svare på dine spørgsmål.

Første SEO forløb hos Green.Click

Som kunde hos os, får du et tæt samarbejde med vores SEO-eksperter. Men måske er du interesseret i at vide, hvordan vi tilgår processen omkring at optimere din placering på Google. Vi vil nu gennemgå de generelle steps, som vi tager i forbindelse med optimering.

1. Indblik i din virksomhed

Det er vigtigt for vores specialisters arbejde, at de kender til dit kerneprodukt, dine værdier og din niche. Med den viden skal vi også finde ud af, hvilke produkter eller services, som vi skal lægge vægt på i vores søgemaskineoptimering.

2. Analysering & Dataindsamling

Når vi har samlet viden om dit kerneprodukt, gennemgår vi dit site og ser efter hvilke udfordringer, der kunne være. Specialisten undersøger både on-page udfordringer, som f.eks. indholdet på din side samt tekniske udfordringer, som opstår i maskinrummet på din hjemmeside.

3. Optimering af website

Med udgangspunkt i analysen begynder din tilknyttede specialist at optimere på din hjemmeside. Vi sporer selvfølgelig dine resultater, og optimerer løbende baseret på resultaterne.

4. Rapportering

Vi har fuld forståelse for at du selvfølgelig vil følge med i dine resultater. Du har altid adgang til dine resultater, men vi vil også være sikre på, at du kan gennemskue de mange data, som vi samler på din virksomhed. Derfor gennemgår vi dine månedlige rapporter med dig, så du er opdateret på, hvordan det går.

SEO linkbuilding

Hos Green.Click arbejder vi med sund og logisk linkbuilding. Her tilbyder vi b.la. analyse af nuværende backlink profil og mulighed for op-skalering af selv samme.

Har du spørgsmål og ønsker du at blive klogere på linkbuilding? Så skriv til os med det samme på [email protected]

Ellers kan du læse mere om linkbuilding her:

SEO Linkbuilding

Lad os høre noget om din forretning

Book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategier. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Dan Vester

SEO Team Lead