SEO-bureau med holistisk tilgang

Vil du øge din organiske tilstedeværelse på Google, så du bliver fundet online? Her udgør SEO det perfekte fundament for din online markedsføring.

Gennem en holistisk tilgang til søgemaskineoptimering hjælper vi dig komme tættere på dine kunder, så du kan opnå stærke resultater online. Det er en langsigtet investering, som ikke afhænger af nogle annonceringsbudgetter for at performe.

 

SEO skal være profitabelt for din virksomhed

Vores SEO-specialister har altid fokus på at generere trafik, der fører til værdifulde handlinger på din hjemmeside, hvad enten det drejer sig om tilmeldinger til nyhedsbrev, downloads af produktark eller gennemførte køb.

SEO skal nemlig være profitabelt for din virksomhed. Derfor arbejder vi hos Green.Click strategisk og databaseret med SEO.

Effektiv SEO handler nemlig om mere end bare at drive trafik til dit website. Det handler om at øge trafikken på de forretningskritiske sider og kategorier, så du får et direkte udbytte i form af flere konverteringer og øget salg.

SEO bureau ydelser

Vi tilbyder:

SEO giver ikke meget mening uden et solidt datagrundlag. Derfor bruger vi SEO-analyser til at danne os et overblik over din hjemmesides nuværende tilstand. Resultatet bruges til at træffe strategiske beslutninger om, hvilke indsatsområder der skal prioriteres på din hjemmeside.

On-page SEO handler om alle de optimeringer, der vedrører indholdet på din hjemmeside. Som kunde hos Green.Click sørger vi for at gennemgå alle vigtige elementer, der hjælper både Google og dine besøgende til bedre at forstå formålet med din hjemmeside.

Din virksomhed har med stor sandsynlighed konkurrenter, der kan tilbyde tilsvarende produkter eller tjenester som dig. Derfor er det afgørende, at dine kunder får en god oplevelse på din hjemmeside. Er siden langsom til at loade, eller støder de på døde sider, så hopper kunderne over til konkurrenten.

Off-page SEO handler om alt det, der foregår uden for din hjemmeside, men som styrker dens troværdighed og position i markedet. Hos Green.Click har vi derfor fokus på, at din Google My Business er opsat optimalt, da det er essentielt for, at du kan få succes med lokal SEO.

Organisk trafik der skaber værdifulde konverteringer

En god og effektiv SEO-løsning booster dine organiske søgeresultater. I modsætning til annoncering på Google er din succes med SEO ikke baseret på dine bud i Google-annoncering, men på opbygningen af din hjemmeside, kvaliteten af dit indhold, din interne link-arkitektur, brugeroplevelsen samt dine indgående og udgående links.

Søgemaskiner er primært formidlere af information. Derfor er søgemaskinernes kriterier også baseret på, hvor relevant dit indhold er for de brugere, der har søgt på søgemaskinen. Det er derfor afgørende, at dit indhold skaber værdi for de besøgende.
SEO grafik

Vi stiller os ikke tilfreds med, at du blot bliver fundet på Google

Det er vigtigt, at du bliver fundet af den rigtige målgruppe, ellers udebliver konverteringerne.

Den generelle opfattelse af SEO lyder ofte, at det er et must at ligge nummer 1 på Google. Til det siger vi: “Ja, delvist”. For selvom det unægteligt giver flere besøgende til dit website, er det ikke ensbetydende med, at den øgede trafik er værdifuld for din forretning.

Derfor arbejder vi strategisk med SEO. Det bedste SEO-bureau er nemlig det, der arbejder for at sikre, at trafikken til din hjemmeside faktisk skaber resultater.

Oplev synergieffekten mellem SEO og Google Ads

Hvis du som en del af din online markedsføring benytter annoncering med Google Ads, er der store fordele at hente ved at kombinere det med en SEO-løsning.

SEO og Google Ads komplimenterer nemlig hinanden gennem en synergieffekt, hvor de styrker hinandens resultater.

Ved at optimere på de overlap, der forekommer mellem SEO og Google Ads, kan du således opnå fordelagtige resultater. En SEO-løsning kan nemlig medføre et større økonomisk udbytte af dit annonceringsbudget.

Det får du med

Når du investerer i en SEO løsning hos Green.Click, er der flere øjne på din markedsføring. Vi arbejder nemlig i teams og hjælper hinanden med at styrke din forretning.

Dit team af specialister

Hvis du vælger Green.Click som dit SEO-bureau, får du en SEO Specialist med på dit hold. Din SEO Specialist har en holistisk tilgang til din hjemmeside, hvor der både optimeres på det tekniske fundament, samtidig med at der optimeres på din on-page SEO. Derudover vil din tilknyttede Strategic Advisor gennemgå dine resultater sammen med dig og svare på dine spørgsmål.

Analyse, data og optimering

Når vi har samlet viden om dit kerneprodukt, gennemgår vi dit website og ser efter, hvilke udfordringer der kunne være. Specialisten undersøger både on-page-udfordringer samt tekniske udfordringer. Med udgangspunkt i analysen begynder din tilknyttede specialist at optimere på din hjemmeside. Vi sporer selvfølgelig dine resultater og optimerer løbende på baggrund heraf.

Transparent rapportering

Vi har fuld forståelse for, at du gerne vil følge med i, hvordan det går. Derfor har du altid fuld adgang til dine resultater. Det er vigtigt for os, at din SEO-løsning er let forståelig, også selvom du intet ved om SEO. Din SEO Specialist sikrer derfor, at du kan følge med i udviklingen på din hjemmeside. Specialisten sender dig månedligt en rapport, så du nemt kan sammenligne resultaterne med dine tidligere placeringer på Google.

Skal vi samarbejde?

Book et gratis møde og lad os høre om de mål du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Dan Vester

SEO Team Lead