Realisér din webshops fulde potentiale

Med gennemprøvede e-commerce-strategier

Ønsker du at øge omsætningen i din webshop, men kunne du samtidig godt bruge lidt flere timer i døgnet? Vi tilbyder gennemprøvede e-handelsløsninger, der er designet til at maksimere dit salg og forbedre din synlighed online, så du kan nå ud til en bredere målgruppe og konvertere besøgende til loyale kunder.

Udnyt fordelen ved datadrevne strategier

Hos Green.Click arbejder vi med udgangspunkt i data. Vores team af erfarne specialister, rådgivere og strateger udnytter analyse og markedsindsigt til at skabe datadrevne strategier, der passer specifikt til din e-handelsvirksomhed. Ved at analysere adfærd, konkrete tal, konkurrencesituationen og markedstendenser optimerer vi dine kampagner, så du får bedre resultater.

Konverteringsoptimering: Omsæt besøgende til kunder

At skaffe flere besøgende til dit website er kun første skridt på vejen. Det afgørende andet skridt er at omsætte disse besøgende til kunder. Derfor er konverteringsoptimering på din webshop afgørende. 

Vi kigger på kunderejsen på din webshop for at sikre, at den er gennemskuelig for brugeren, og webshoppen er gearet til at håndtere trafikken. Her er alt fra brugervenligt webdesign og overbevisende tekster til overskuelige checkout-flows afgørende.

Vedligeholdelse af website

Få mere ud af dine annoncer på verdens største søgemaskine

For at opnå succes online er det afgørende at opnå synlighed i søgeresultaterne. Med Green.Clicks mangeårige ekspertise inden for SEO og betalt annoncering på Google sikrer vi, at dit brand rangerer højt, når potentielle kunder søger efter de produkter eller services, du tilbyder. 

Vores teams anvender effektive SEO- og SEM-teknikker for at skabe målrettet trafik til din hjemmeside og øge dit salg. 

Når du samarbejder med Green.Click, får du en Google Premier Partner med på holdet. Dertil er vi også Microsoft Partner, DataFeedWatch Partner samt medlem af e-mærket. 

Strategisk annoncering på
sociale medier

Får du nok ud af de mange øjne, der hver dag er forbi de mange SoMe-platforme? Vi hjælper dig med at udnytte de mange brugere på sociale medier til at øge dit brands rækkevidde og opnå resultater. 

Hos Green.Click arbejder vi ud fra dine målsætninger og skræddersyr kampagner, så vi rammer netop din målgruppe. Ved brug af kreativt indhold og strategisk targeting maksimerer vi effekten af din tilstedeværelse på sociale medier.

Det skaber meningsfuldt engagement, så du opnår øget awareness og øget salg.

marketing rapportering

Transparent rapportering og analyse af dine resultater

Vi tror på gennemsigtighed og ansvarlighed. Hos Green.Click får du derfor adgang til detaljeret rapportering, der giver dig indsigt i dine kampagners performance. Vores rapporter fremhæver centrale målinger, tendenser og konkrete anbefalinger til kontinuerligt at optimere din online performance. Disse rapporter gennemgås hver måned med din Customer Success Manager.

Samarbejd med
Green.Click i dag

Når det drejer sig om e-commerce marketing, er Green.Click din betroede partner for succes. Vores passion for at levere resultater kombineret med vores dybe forståelse for det digitale landskab gør os til det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at øge top- og bundlinjen.

Kontakt os i dag, fortæl os om din forretning og dine online-mål, så kommer vi med et bud på, hvordan vi kan være med til at løfte din forretning.

Bliv kontaktet