+505% stigning i køb via Google Ads til Bendixen-Thisted

Bendixen-Thisted er en guldsmed og urmager med fokus på smykker og ure af fineste kvalitet. De har et bredt sortiment og er et af de eneste autoriserede OMEGA-værksteder i Danmark. De har fokus på at yde enestående service og at reparere dine smykker og ure til perfektion. Butikken er i dag et familieforetagende drevet af Heidi Bendixen og Claus Bendixen.
Bendixen case

Udfordring

At gøre Bendixen-Thisted relevant hele året rundt, og sørge for at de på de specifikke tidspunkter af året når ud til den helt rigtige målgruppe.

Løsning

Forbedringer af hele marketingindsatsen online, gennem sparring omkring forretningen og løbende opfølgning. Fokus på betalt annoncering via Google Ads og Facebook.

Resultat

+505% stigning i køb via Google Ads.

Bendixen-Thisteds udfordring

Bendixen-Thisted arbejder ikke med tilbud hele året rundt men kun på faste tidspunkter. Her er der tale om vinterhalvåret i form af Black Friday og julehandlen.

Det kræver en solid opbygning på tværs af marketingkanaler at sikre, at Bendixen-Thisted er relevant hele året rundt og at de på de specifikke tidspunkter af året når ud til den helt rigtige målgruppe.

Større omsætning med effektiv marketingstrategi

Efter vores anlagte online strategi for Bendixen-Thisted er der sket synlige forskelle. Vi har haft stort fokus på betalt annoncering, hvilket har givet store, positive udfald i virksomhedens tal. Antallet af køb er steget på hele linjen, efter vi kom med vores bud på en ny marketingstrategi.

I vores strategi har vi ligeledes haft fokus på branding, hvorfor vi øger chancen for at de nye kunder bliver loyale kunder, så resultaterne er vedvarende eller stigende.

Google Ads
  • Antal Køb: + 505 %
  • Omsætning: 202,15 %
  • ROAS: + 44,01 %
  • Konv. rate: +240,30 %
  • Pris pr. konv: – 59,70 %
Facebook
  • Antal Køb: + 1.216,67 %
  • Omsætning: 573,59 %
  • ROAS: 349,46 %

Green.Clicks løsning

Bendixen-Thisted og Green.Click haft faste tidspunkter for opfølgning omkring samarbejdet flere gange om måneden. Vi sparrer omkring hele forretningen bag Bendixen-Thisted, og vi vender alle muligheder i forhold til online annoncering for at se, hvilke tiltag der kan opnå de bedste resultater.

Hos Green.Click har vi et team af specialister i og betalt annoncering, og vi giver enhver forretnings markedsføring et 360 graders kig. Vi hjælper med forbedringer af hele marketingindsatsen online. Det skaber værdi på den lange bane og sikrer de bedste resultater.

I Green.Click oplever vi at have en konstant sparringspartner til rådighed, der er nytænkende og erfaren inden for marketingstrategi. Vi har set resultater udover al forventning.

Ejere af Bendixen-Thisted

Vores fælles resultater

Efter vores anlagte online strategi for Bendixen-Thisted er der sket synlige forskelle. Vi har haft stort fokus på betalt annoncering via Google Ads og Facebook især, hvilket har givet store, positive udfald i virksomhedens tal.

Antallene af køb er steget på hele linjen, efter vi givet marketingstrategien et grundigt eftersyn. Vi har set en stigning i køb via Google Ads på + 505%, en stigning på + 1.216,67% via Facebook. Disse tal har naturligvis også medført en stor stigning i omsætningen og det samme gælder ROAS (afkastningsgrad).

På baggrund af den store købs- og omsætningsgrad har Bendixen-Thisted også oplevet en langt større konverteringsrate – en konverteringsrate der nu er steget med hele + 240,30%. Denne stigning er velanset, da det gør sandsynligheden væsentligt større for at sælge noget til de konverterede kunder på et andet tidspunkt.

Suverænt samarbejde

Gennem tiden har vi fået et suverænt samarbejde op at køre med Bendixen-Thisted. I et samarbejde mellem Bendixen-Thisteds marketingansvarlige og vores egne specialister har vi sammen udviklet et flow, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Der er opbygget et værdifuldt tillidsbånd virksomhederne imellem, hvilket også kan ses på de gode resultater. Tilliden i samarbejdet har medvirket til, at begge parter har turde afprøve nye idéer og strategier af, der har vist sig at være vellykkede.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv dig op her. Så tager vi en snak om dine behov og hvilke løsninger, der vil kunne have en mærkbar virkning på din virksomheds online markedsføring.

Bliv kontaktet

Flere cases