Performance Marketing Bureau

Med en strategi på tværs af nogle af verdens stærkeste kanaler styrker vi kundernes forretning. 

Det gør vi via forretningsudvikling og digital strategi. Ud fra det skaber vi en stærk platform med SEO samt kampagner på tværs af Google Ads, LinkedIn og Facebook. Du får hermed en marketingindsats, der også integrerer virksomhedens eksisterende mål og strategi.

SEO-grafik

SEO

Når vi arbejder med SEO går vi strategisk til værks og optimerer både teknisk og on page.

Vi optimerer altid ud fra indsigt i forretningen og skaber et stærkt fundament for den øvrige markedsføring via en fokuseret SEO indsats.
google-ads-grafik

Google Ads

Google Ads bidrager til opnås omfattende rækkevidde, specifik målretning og adgang til kunderne.

Green.Click samarbejder med Google, hvilket giver helt klare fordele for vores kunder, da vi blandt andet har adgang til at teste nye features før alle andre.

Som en del af Google Ads løsningen benytter vores SEM Specialister sig af nogle af de største og mest anerkendte værktøjer. På baggrund af data optimerer vi løbende samt giver anbefalinger til optimering af lige præcis din forretning.

Linkedin-grafik

LinkedIn

Linkedin er specielt en effektiv platform for B2B virksomheder, der ønsker flere kundeemner. Og da Linkedin giver mulighed for at målrette sine annoncer utrolig specifikt, giver det rigtig gode muligheder for at nå ud til de rigtige personer.

Det betyder minimering af spildte annoncekroner samt større kvalitet i de leads, der kommer ind. Vi opsætter, målretter, tester og forbedrer samt tilføjer relevante leadlister og målretter budskaberne. Annoncerne opsætter vi i flere spor, så der kører både branding, leadgenerering og remarketing.
Facebook-grafik

Facebook

Som det største sociale medie herhjemme giver Facebook gode muligheder for at nå alle typer af målgrupper. Annonceringen er effektiv og der er gode muligheder for at nå målgruppen.

Med Facebook annoncering er der mulighed for at få vist annoncer på tværs af kanalerne; Instagram, Messenger og Audience Network.

Vi opsætter kampagner, sikrer sporing og konverteringsmål samt skaber kampagner ud fra virksomhedens brand og mål for kommunikationen.
Facebook-grafik

E-mail

E-mail marketing er en vigtig del af den online markedsføring. Det giver mulighed for løbende at påvirke de leads, der allerede er skabt via andre kanaler.

Videre kan budskaberne i e-mail marketing målrettes utroligt skarpt og dermed øge salget og skabe loyale kunder.