Performance Marketing Bureau

Med en strategi på tværs af nogle af verdens stærkeste kanaler styrker vi brugernes kunderejse og dermed vores kunders forretning.

Det gør vi via forretningsudvikling, digital strategi, kommunikation og eksekvering af performance marketing. For med en holistisk tilgang og et stærkt fundament på plads kan vi skabe endnu bedre resultater via SEM, SEO, SoMe og E-mail.

 

Et stærkt kommunikativt fundament

Det er vigtigt at skabe et stærkt udgangspunkt for den digitale markedsføring. Samlet set er et fundament af kommunikation, et stærkt brand og et konverterende website afgørende for at få succes med den online markedsføring på tværs af platforme. Disse elementer skaber tilsammen en positiv brugeroplevelse, opbygger tillid, øger interaktionen med dit indhold og forbedrer effektiviteten af dine markedsføringskampagner.

Vi udvikler derfor virksomhedskommunikation, med udgangspunkt i din virksomheds DNA, for at sætte en samlet retning for budskaberne, der skal benyttes på fx. dit website, Google, Facebook, LinkedIn og e-mail marketing. Med de rigtige budskaber samt dyb indsigt i data for de forskellige kanaler, kan vi dermed skabe effektiv digital markedsføring.
performance marketing bureau
Google ads maal og kpi

Eksekvering på digitale kanaler

Vores holistiske perspektiv er nøglen til at udvikle en effektiv marketingstrategi. Vi betragter ikke kommunikation og branding, online marketing, SoMe og SEM som isolerede indsatsområder, men som integrerede elementer, der alle bør indgå i en større plan. Ved at tage højde for alle aspekter af den digitale markedsføring sikrer vi, at vores kunder opnår en sammenhængende og effektiv tilstedeværelse på tværs af platforme såsom website, Google Ads, LinkedIn, Facebook, Instagram og e-mail marketing.

SEO forbedrer din virksomheds synlighed i søgeresultaterne, kan drive relevant trafik til websitet og øge chancerne for konvertering. Kombineret med Google Ads styrkes trafikken og vi sikrer yderligere målrettet annoncering. Med LinkedIn kan vi blive endnu mere specifikke i budskaberne og nå specifikke B2B-målgrupper og samtidig styrke leadgenereringen. Og med Facebook når vi bredere demografier og muliggør målrettet annoncering baseret på interesser og adfærd. E-mail marketing muliggør direkte kommunikation med kunderne og hjælper med at opbygge relationer.

Når vi skaber trafik via ovenstående kanaler, sender vi det oftest til websitet. Derfor ønsker vi også her at sikre en optimal brugeroplevelse i form af et konverterende website, der kan omsætte besøgende til kunder. Ved at kombinere kanalerne skaber vi en holistisk tilgang, der når og engagerer målgrupper på forskellige digitale platforme og fra flere vinkler. Dette  øger chancerne for succesfulde resultater.

Vores tilgang

Vi kombinerer strategisk tænkning med innovativt design og en dyb forståelse for digitale trends og værktøjer. Som kunde kan du være sikker på, at vi benytter den nyeste viden og bedste praksis inden for kommunikation, design, SoMe, SEM samt øvrig online marketing.

Dit team af specialister

Vi er specialister i SEO, SEM, SoMe, content udvikling, udvikling af annoncer, grafisk design, konceptudvikling samt kommunikations- og brandudvikling. Sammen med indsigt i din forretning skaber vi effektiv online markedsføring.

Analyse, data, sporing og support

Inden vi påbegynder arbejdet på LinkedIn, så laver vores support en grundig gennemgang samt opsætning af sporing for at sikre retvisende resultater. Ved et onlinemøde hjælper de med at opsætte Insight Tag samt specifikke konverteringsmål, som er vigtige for jer at måle på. Vores support team holder løbende øje med, at tracking og sporing fortsat fungerer korrekt.

Transparent rapportering

Vi sørger for at opsætte sporing på alle relevante kanaler – herunder GA4, Facebook Pixel og Linkedin Insight Tag, så vi hele tiden kan følge med i resultaterne og sørge for løbende optimering af din online marketing.

Skal vi samarbejde?

Vi forstår vigtigheden af at skabe tryghed hos vores kunders ledelsesteam. Vi er ikke blot en almindelig leverandør af marketingløsninger, men en partner, der er dedikeret til at levere de rigtige resultater og maksimere værdien af vores kunders investeringer. For vi tror på at skabe langvarige relationer baseret på tillid og succes.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Thomas Olsen

CEO & Partner