Dine kunder er her. Vækst forretningen med annoncering på Facebook og Instagram

Med strategisk udtænkt annoncering på Metas kanaler, Facebook og Instagram, kan du opnå øget salg, mere synlighed, flere leads og større kendskab til dit brand blandt din målgruppe. Vi undersøger, hvad der reelt er udslagsgivende for din virksomheds salg i dag og benytter det kommunikativt i annoncerne, kombineret med den tilgængelige data fra Meta, for at opnå gode resultater.

Dynamisk, som din forretning

Hos Green.Click går vi strategisk til værks, og din Paid Social Specialist vil løbende evaluere, tilpasse og optimere kampagnerne, så de stemmer overens med dine målsætninger. Ét af vores store fokusområder er netop at teste. Vi udvikler løbende strategien og tilpasser indholdet i kampagnerne ud fra den data og de learnings, vi tilegner os gennem arbejdet med din konto. Vi stræber efter at blive bedre hver dag, så vi vokser i takt med din forretning.

Facebook annonce

Nå din målgruppe på Meta’s platforme

Når man taler digital markedsføring, så er det essentielt, at der er en rød tråd og strategi for de digitale indsatser. Ved at investere i betalt annoncering på blandt andet Facebook og Instagram så skaber du ikke kun resultater på de konkrete platforme, men du supplerer ligeledes andre kanaler som eksempelvis Google, og skaber derfor de bedste forudsætninger for alle kanaler. 

Det er nemlig muligt at skabe en hel kunderejse igennem betalte kampagner på Metas platforme. Lige fra at skabe større kendskab til dit brand til konverteringer og remarketing. Ved at skabe en sammenhængende kunderejse, bliver potentielle kunder mødt af budskaber, der tager højde for, hvor de er i beslutningsprocessen. På den måde kan vi på baggrund af indsigt og data lede dem mod køb eller anden relevant konvertering. 

Vi udvikler desuden effektiv kommunikation, da det er helt afgørende for at nå ud til din målgruppe på Meta-platformene. Annoncerne skal være klare, relevante og fængende for at tiltrække opmærksomhed og engagere brugerne. Med vellykket kommunikation opbygger vi interesse, skaber tillid og opfordrer til handling hos din målgruppe.

Det får du med

Når du investerer i en Meta-løsning hos Green.Click, får du adgang til et helt hold af specialister. Vi arbejder nemlig i teams og hjælper hinanden med at skærpe din annoncering, så du når endnu længere med din markedsføring!

Dit team af specialister

Du får en Paid Social Specialist, som er certificeret gennem kurser hos Meta. Specialistens fornemmeste opgave er at tilpasse kampagnerne til dine målsætninger og være tilgængelig for sparring angående platformen. Derudover får du din egen Customer Success Manager, som har overblikket over din samlede performance på tværs af kanalerne, og som kan vejlede dig på det overordnede plan. Det sikrer en samlet retning for din virksomheds kommunikation, hvilket styrker og understøtter resultaterne samt udviklingen af dit brand.

Sporing & support

Inden vi begynder arbejdet på Meta, laver vores support en grundig gennemgang samt opsætning af sporing for at sikre retvisende resultater. Sammen udvælger I specifikke konverteringsmål, som stemmer overens med din målsætning for kampagnerne på Metas platforme. Vores supportteam holder løbende øje med, at tracking og sporing fortsat fungerer korrekt. På den måde kan vi altid optimere dine resultater ud fra konkret data.

Transparent rapportering

Hos Green.Click er det vigtigt for os at fremvise retvisende og gennemskuelige resultater. Derfor har vi udviklet vores eget rapporteringssystem, som automatisk sender en rapport ud til dig hver måned, så du altid kan følge med i udvikling og performance af dine Meta-kampagner.

Skal vi samarbejde?

Book et gratis møde og lad os høre om de mål, du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Pernille Fibiger Jensen

Paid Social Team Lead