Skab langvarige kunderelationer med E-mail Marketing

E-mail er stadig den mest effektive en-til-en-kommunikation for markedsføring. Selvom der er meget støj i forbrugernes indbakke, kan det være op mod 40x mere effektivt end sociale medier, hvis indholdet er relevant.

Det er specielt effektivt i kombination med de øvrige digitale kanaler, som kan skabe trafik til websitet samt brugbar data, der kan benyttes til at skabe målrettede e-mails.   

 

Vi hjælper dig med at skabe strategien

Vi hjælper dig med at skabe strategien, opsætte mål, udvikle content og budskaber samt eksekverer, således at der skabes synergi mellem alle dine marketingaktiviteter.

Ved at integrere e-mail marketing med andre kanaler kan du opnå en mere målrettet og personaliseret kommunikation. Du kan omsætte trafik samt bruge data fra andre kanaler til at segmentere din e-mail-liste og sende relevante og skræddersyede budskaber til forskellige grupper af modtagere. Dette øger chancerne for at engagere og konvertere potentielle kunder.

Brugerdata til resultatorienteret E-mail marketing

Mail er faktisk det medie, hvor forbrugerne foretrækker at få deres reklamer. Der er dog mange eksempler på mails, der ikke performer. Derfor ligger øvelsen i at bruge sine data korrekt til at skabe den rigtige mail til sin målgruppe og vide, hvornår den skal sendes for at sikre, at kunderne kun får relevante mails.

Hos Green.Click opsætter vi bl.a. e-mail flows baseret på brugernes adfærd, såsom besøg på bestemte landingssider, tidligere køb, forladt kurv, behov for lead nurturing mv. Samlet set kombinerer brugen af forskellige marketingkanaler som Google Ads, Facebook, LinkedIn og e-mail marketing styrkerne i hver kanal og skaber en mere omfattende og effektiv markedsføringsstrategi.

Det giver dig mulighed for at nå ud til flere potentielle kunder, levere mere målrettede budskaber, øge din brandbevidsthed og optimere resultaterne af din online marketing.
samarbejde uddannelse

Vi er certificerede partnere

hos Klaviyo og Mailchimp

Styrk din markedsføring med E-mail Marketing

Book et gratis møde og lad os høre om de mål du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Charlotte Lybech Mendes

Head of Marketing & Creatives