Vi er et Digital Performance Agency

Det betyder, at vi skaber resultater for vores kunder via digitale kanaler – og vi gør det via strategisk forretningsudvikling. Vi rådgiver på ledelsesniveau og udfylder rollen som rådgivende konsulenthus, hvilket flytter os tæt på vores kunder og deres forretning.

Green.Click er Google Premier Partner, Meta Business Partner og Knowledge Center for online markedsføring.

En stærk samarbejdspartner

Vi involverer os i langt højere grad end de traditionelle bureauer. Vi vil nemlig ikke blot være leverandør, men en rådgiver og samarbejdspartner, der tager hele din forretning alvorligt, og er med til at støtte kursen og målsætningen. Det gør os til dit foretrukne bureau, og det bureau du kan komme til med spørgsmål eller overvejelser om de store beslutninger for forretningen – herunder branding, budgetter, strategi, internationalisering ekspansion til nye markeder samt lignende.

Vi holder altid et skarpt øje på markedet, er agile og arbejder løbende med optimering af egne processer. Det gør, at vi altid er på forkant og også kan bidrage til at udvikle din forretning.

Vi er strateger, marketingspecialister
& forretningsudviklere

Her i huset har vi mange forskellige specialer, og sammen har vi alle fuldt fokus på at skabe resultater for vores kunder. Vi er +32 medarbejdere og har ca. 200 aktive kunder.

Green.Click blev etableret i 2010, og vi har siden udviklet os fra at være rent performance bureau, til at være et bureau, der arbejder meget holistisk, kreativt og resultatfokuseret med vores kunders forretning. Vi har kunder både inden for B2B og B2C – herunder webshops, e-commerce, booking, udlejning, organisationer mv.

Når du er kunde hos os, får du et team af specialister tilknyttet. Du kan læse mere om det team, vi sætter omkring din forretning, og om hvordan det er at være kunde hos os.

CSO & Partner

+45 27 73 73 72

CDO & Partner

+45 27 73 30 30

CEO & Partner

+45 30 73 40 59