Udvikling af websites,
der skaber resultater

Vi udvikler websites med fokus på konverteringer, branding og kommunikation.
Et website skal nemlig ikke blot være flot og brugervenligt – det skal levere resultater.
Derfor har vi stort fokus på performance, når vi udvikler websites.

 

         

 

Tilgang og formål

Når vi starter et nyt websiteprojekt, er det med din virksomheds behov og ønsker i højsædet. Vi ved, at dit website er meget mere end et online visitkort; det er omdrejningspunktet for din online forretning, al din digitale markedsføring og fundamentet for dine online resultater. 

Derfor udvikler vi skræddersyede websites i WordPress – med fokus på konverteringer og brugervenlighed. Vi sikrer desuden, at der er styr på de forretningskritiske søgeord, din kommunikative profil og din brandidentitet, så siden henvender sig til din målgruppe.

Website udviklingsproces
staerk strategisk samarbejdspartner

Planlægning

Vi starter med at undersøge dine ønsker, mål og behov for virksomheden. Hvorfor skal du have et nyt website, og hvad er formålet med opgraderingen? Allerhelst skal den selvfølgelig skabe endnu bedre resultater end den nuværende. Herefter ruller vi det store analyseapparat ud – vi laver en søgeordsanalyse, får tjekket den tekniske SEO og analyseret dit website, som det står netop nu; hvad fungerer, og hvad er en hæmsko for din performance?  

Efterfølgende laver vi en kravspecifikation og definerer en projektplan for lige netop dit webprojekt. 

Kommunikation på websitet

Inden vi kigger på opbygningen af siden, zoomer vi ind på indholdet og budskaberne. Er der styr på kommunikationen, er der et tydeligt brand – og forstår dine besøgende instinktivt forretningen? Skal der skabes resultater er det ofte ikke nok bare at flytte det eksisterende indhold over til det nye website.

I stedet anbefaler vi at afholde en branding workshop, hvor vi hjælper dig med at finde frem til den kommunikative profil inklusiv kommunikativt DNA, tone of voice, elevatortale og vigtige USP’er. I denne fase, planlægger vi også, hvilket content der skal udarbejdes til websitet.

Kommunikation ikon

Design af website

Gennem branding workshoppen kommer vi også med et bud på en ny visuel identitet, som kommer til live gennem en komplet visualisering af forsiden. Vi er specialister i UX og kan rådgive dig om ‘best practice’ inden for brugervenligt, effektivt og appellerende design. 

Udover designlinjen, får vi lavet en wireframe, der tager højde for opbygning af sitet; hvilke menupunkter skal der være, hvilke vigtige CTA’er skal i fokus, og hvilke landingssider skal websitet bestå af, så vi kan konvertere besøgende til kunder.

Teknisk udvikling

Når designet er godkendt af dig – overdrages det og skabelonen for websitet til vores udviklingsteam. Her sørger vi for at opbygge sitet med fokus på SEO, de rigtige integrationer, udvikling af funktioner, migrering, opsætning af sporing og hensigtsmæssig kodning.

Du vil samtidig modtage den forventede lanceringsdato af websitet.

Head of SEO

Gennemgang og test

Når websitet er opbygget, gennemgår vi det sammen og implementerer eventuelle rettelser efter dine ønsker. Vi QA-tester dit website, lige fra brugervenlighed til SEO-anbefalinger, så siden er klar til at blive fundet, når din målgruppe søger efter dine produkter og ydelser.

Vi tester desuden websitet på tværs af enheder og browsere – og sikrer, at alle links og knapper fungerer.

Lancering, hosting og vedligeholdelse

På lanceringsdagen sidder vi alle klar til at se siden gå live. Herefter er din side hostet på vores servere, hvor vi har plads til ubegrænset trafik. Vi sikrer løbende optimering og udfører blandt andet 4x backups hver dag, samt opsætning af firewall. 

Du får selvfølgelig fuldt ejerskab over websitet, da indhold, koder og opsætning altsammen tilhører dig og din forretning. Dette er vigtigt, for at du til enhver tid har mulighed for at ændre eller flytte sitet og alt indhold, hvis du ønsker det.

Projektledelse

For at sikre sammenhæng og løbende fremdrift, tildeler vi dit projekt en fast projektleder, som er med dig hele vejen. Projektlederen er din kontaktperson, som du vil have løbende statusmøder med, og den person, som har den løbende dialog med udviklere, designer og tekstforfatter.

Projektlederen sørger også for opstartsmøde, projektplanlægning, tidsestimater, overholdelse af deadlines og indsamling af info, materiale og godkendelser.

Trafik til websitet

Når først det nye website er live, er det vigtigt at drive besøgende ind på websitet. Og ikke bare besøgende, men relevante besøgende. For det handler om at skabe resultater. 

Derfor går vi op i at lægge den rette marketingstrategi for netop din forretning, så vi får udvalgt de rette værktøjer, de rette kanaler, til at ramme netop din målgruppe. Når strategien er på plads, sætter vi ind med skarpe kampagner og effektive annoncer – det vi kalder performance marketing.

Google ads maal og kpi

Vil du have et website, der performer?

Vi hjælper og rådgiver dig, så du får den rette løsning med de funktioner, der vil optimere og understøtte din online forretning. Vores fokus er altid at udvikle websites, der styrker din digitale tilstedeværelse og skaber resultater.

Således er vi ikke et traditionelt webbureau, der “bare skal løse opgaven”. I stedet er vi dem, der stiller de centrale spørgsmål, analyserer, udfordrer og inspirerer – for det er dét, der skal til, for at du kan få den rigtige løsning.

Skriv en besked til os, så kontakter vi dig.

Maika Kjær

Project Manager