Ét bureau til hele din online B2B-marketing

Hos Green.Click har vi specialister, som arbejder tæt sammen for at skabe resultater for dig. Du får din egen Strategic Advisor, som er din faste kontaktperson, og som har overblikket over alle dine marketingkanaler.

For at få succes online som B2B-virksomhed er det nødvendigt at have styr på konceptet. Din målgruppe skal lynhurtigt kunne afkode din forretning online, og det kræver et godt sammenspil mellem kommunikation, brand og brugervenligheden på dit website. Alt dét hjælper vi med.

Vi skaber resultater på baggrund af data

For at kunne skabe resultater online skal vi kende fundamentet for din forretning, website og brand. Hos Green.Click gør vi derfor brug af flere analyseværktøjer for at kortlægge din virksomheds position og potentiale, inden vi går i gang med performance-markedsføringen:

 • Kundeanalyser
  Herunder kundeadfærdsanalyse og markedsanalyse
 • Webanalyser
  Herunder søgeordsanalyse, heatmap og migrationsanalyser
 • Brand- & content-analyser
  Herunder konkurrentanalyse og branding workshop
 • Potentialeanalyser
  Herunder performanceanalyse

Vi arbejder tæt sammen med jeres interne marketingansvarlige for at styrke dennes indsats med de nyeste teknologier, viden samt relevante platforme for vi sammen kan opfylde de mål ledelsen sætter. Her sætter vi desuden et stærkt hold af specialister og kreative omkring jeres egen interne marketingansvarlige.

 

Den rette strategi for din forretning

Med et solidt indblik i forretningen lægger vi strategien for din online markedsføring. Vi analyserer os frem til, hvad der skal til for at rykke forretningen op på næste niveau. Hvor befinder din målgruppe sig – og hvad skal der til, for at netop din forretning bliver fundet af den?

Her ser vi på dit website og din kommunikation – er det konverterbart? Når det er på plads, opsættes tracking og sporing, og til sidst sætter vi gang i performance-delen med annoncering på de forskellige kanaler.

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra en af vores B2B-kunder:

Rådgiveren hos Green.Click kunne ligeså godt være min kollega, der sad her ved siden af mig. Når jeg får en ide, er han tilgængelig for sparring, og der er altid ekspertise og specialisthjælp inden for rækkevidde.

Tobias Rye Jensen

Digital Marketing Specialist, LOXAM

Se case

Styr på dit brand & kommunikation

Hvad siger dit logo, dit ordvalg og dine budskaber om din forretning? Forstår din målgruppe, hvad du kan hjælpe dem med? Kommunikerer websitet hele din forretning? 

Et ofte overset, men vigtigt step er at fastlægge brandet. Med et stærkt brand og en skarp kommunikation bliver din B2B-forretning tydelig for din målgruppe. Den samme fortælling skal gå igen på websitet, i dine annoncer og på dine sociale medier.

Vi hjælper med at folde forretningen ud, så både Google og målgruppen instinktivt forstår, hvad virksomheden står for, og hvad den tilbyder. For at nå frem til dette arbejder vi metodisk med flere værktøjer for at sikre en rød tråd i kommunikationen. Blandt de værktøjer er vores branding workshop.

Et B2B website der konverterer

Et stærkt website er fundamentet for succes online. Derfor skal websitet være på plads, inden vi sender en masse relevant trafik derind – for ellers vil kunderne finde et andet sted at handle. Et stærkt website bygger på et stærkt koncept, som igen bygger på indsigt i forretningen, markedet og målgruppen. 

Dertil skal websitet udvikles og designes, så det er brugervenligt og konverterbart. Vi sikrer, at websitet opbygges eller optimeres til at konvertere besøgende til kunder. Her er SEO også et væsentligt step, der sikrer, at virksomheden findes via søgemaskinerne.

Vi genererer leads med performance marketing

Når målgruppen er finpudset, konceptet er tydeligt, og websitet konverterbart, så skal vi skaffe relevante nye kunder. Det gør vi med performance marketing. 

Vi har teams inden for Google, sociale medier, e-mail-marketing og inbound, der er specialister i at skabe leads til jeres salgsafdeling. Vi forbinder salg og marketing og skaffer sign-ups, downloads, tilmeldinger og nye kunder.

Vil du høre mere om B2B marketing?

Skriv dig op herunder for at blive kontaktet.

Bliv kontaktet