Privatklinik NOMO øger omsætning med 250%

Privatklinik NOMO er en skønhedsklinik med et fagstærkt team bestående af både erfarne kosmetiske sygeplejersker, receptionister og speciallæger.

Klinikken giver kunderne en tryg og behagelig oplevelse, hvor de i samarbejde finder den bedste, individuelle løsning til vedkommende. Det professionelle personale ved, hvilken stor beslutning det er for mange, når de sætter sig i den hvide stol, og derfor er det vigtigt for alle, at det bliver en positiv oplevelse. Der tages udgangspunkt i den enkelte, da klinikkens mål er, som de selv siger: at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv!

Personalet er perfektionister til fingerspidserne, og derfor oplever kunderne, at de kan opleve at blive rådgivet til noget andet, end det du umiddelbart selv havde tænkt. Det gør vi på baggrund af vores årelange erfaring, hvor vi har opbygget et skarpt øje for både æstetik og fremtidssikre løsninger.
Nomo case

Udfordring

NOMO havde brug for hjælp til at skabe opmærksomhed til Black Friday på især Facebook. Udfordringen var at ramme et så bredt men samtidigt relevant publikum som muligt.

Løsning

Målrettet strategi med planlagte annoncer til forskellige timetilbud såvel som heldagstilbud. Løbende monitorering og optimering i dagene under Black Friday.

Resultat

Øger omsætningen med 250%

Udfordringen

Privatklinik NOMOs udfordring var i høj grad at ramme et så bredt men samtidigt relevant publikum som muligt i forbindelse med deres tilbud under Black Friday. Klinikken havde brug for hjælp til at skabe opmærksomhed på især Facebook, som senere kunne skabe konverteringer.

Begge parter var klar over den enorme konkurrence, der hersker under Black Friday, hvorfor det var altafgørende, at et solidt og købedygtigt publikum blev indskærpet så effektivt og hurtigt som muligt.

Privatklinik NOMO slår Black Friday-rekord!

Resultater

Green.Clicks solide erfaring og ekspertise havde i høj grad positiv indvirkning på Privatklinik NOMO’s omsætning under Black Friday. Med en omsætning på hele 462.000 kroner, nåede klinikken et resultat, der var 250% højere end målsætningen for 2020 og ligeledes for Black Friday 2019.

Dette skyhøje resultat var ovenud tilfredsstillende for klinikken og samtidigt også for Green.Click. Et så prangende tal vidner om, at det betaler sig at markedsføre via indsigt og erfaring, så det helt rigtige publikum rammes. Derved føres nemlig til både større omsætning og flere konverteringer.

NOMO tager Black Friday til nye højde

Privatklinik NOMO opnåede i samarbejde med Green.Click exceptionelle resultater under Black Friday.

Klinikken havde en målsætning om at nå en omsætning på 200.000 kroner, som ville overstige omsætninger fra 2019, men kunne med stor glæde se et langt større resultat, da årets mest hektiske dage var forbi.

I samarbejdet med Green.Click oplevede vi en nærværende samarbejdspartner, der skabte resultater langt ud over de forventninger, vi kun havde turdet drømme om.

Medejer af Privatklinik NOMO

Green.Clicks løsning

Green.Click opsatte planlagte annoncer til forskellige timetilbud såvel som heldagstilbud, som de løbende monitorerede og optimerede på i dagene under Black Friday.

Vores erfarne SEO- og Facebookeksperter anlagde en målrettet strategi, hvor de udarbejdede en række relevante målgrupper baseret på hjemmesidebesøgende, klinikkens følgere på Facebook, maillister samt relevante Lookalike Audiences for at opnå tilstrækkelig meget viden om, hvem der repræsenterede den relevante trafik. Med disse informationer var de i stand til at planlægge en lang række tiltag via SEO og Facebook, der skabte resultater over al forventning for klinikken under Black Friday.

Samarbejdet

Samarbejdet mellem Green.Click og Privatklinik NOMO bar bræg af nærvær og intensitet. Green.Click opbygger tillidsfulde samarbejder med kunder via principper om, at vi er med i hele processen.

I planlægningen af klinikkens markedsføring under Black Friday fungerede Green.Click som en konstant samarbejds- og sparringspartner, samtidigt med at vi var tilstedeværende under hele eksekveringen. Som en tryg afslutning og som kvalitetstjek er Green.Click ligeledes tilstede efter eksekveringsperioden, hvor vi bruger tid på evaluering og sparring, så begge parter får det optimale udbytte af samarbejdet.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv dig op her. Så tager vi en snak om dine behov og hvilke løsninger, der vil kunne have en mærkbar virkning på din virksomheds online markedsføring.

Bliv kontaktet

Flere cases