Opnå resultater med knivskarp branding og kommunikation

Vi udvikler kommunikation og branding baseret på virksomhedernes DNA. Med et stærkt kommunikativt udgangspunkt for din forretning får du et solidt fundament for udvikling af relevant content, der kan benyttes på dine forskellige kanaler. Altsammen med det mål at skabe resultater online.

“Vi vil inspirere, udfordre, tage initiativ, tænke med – og ud af boksen.”

 Dit kreative bureau

Udvikling af content, kommunikation og design

Kreativt indhold bidrager til øget salg på tværs af alle platforme. På Google vurderes det kreative indhold at udgøre op mod 70% af en annonces effektivitet. 

Derfor tilbyder vi stærke kreative og kommunikative løsninger, der styrker indsatsen for vores kunders performance marketing.

Brand & Identitet

Vi kortlægger virksomhedens brand og sætter en skarp kommunikativ retning. Det er en forudsætning for en stærk brand- og kommunikationsstrategi, der igen er forudsætningen for at udarbejde budskaber og content, der kan skabe resultater.

Grafisk design

Med udgangspunkt i virksomheders DNA udvikler vi performance-fokuseret design med fokus på at styrke konverteringerne. Det er ikke længere nok, at det grafiske udtryk er æstetisk appellerende – det skal også skabe resultater. Derfor er vi datadrevne og metodiske i vores udvikling af grafisk design.

Content Marketing

For virksomheder der ikke har en in-house marketingmedarbejder, kan vores Content Marketing Specialist være en stor hjælp. Sammen planlægger vi hvilke opgaver, der skal udføres såsom tekstskrivning, opsætning af nyhedsbreve, udformning af opslag mv. Specialisten sørger desuden for eksekveringen.

Få dit kreative input

Vil du høre mere om, hvad vi kan bidrage med af strategiske, kreative tiltag, så skriv dig op her, så kontakter vi dig.

Charlotte Lybech Mendes

Head of Marketing & Creatives