Effektiv B2B markedsføring på LinkedIn

LinkedIn er fyldt med mennesker, der allerede er inde i en forretningstankegang. De er “åbne for business” og dermed også for dit budskab.

Så når du kombinerer LinkedIn annoncering med vores skarpe specialister, får du en kanal, der giver resultater på bundlinjen.

Hent LinkedIn guide

linkedin annoncering linkedin ikon

Vores LinkedIn Marketing Solutions partner

Som kunde hos Green.Click, er det vores LinkedIn Specialister, der håndterer din annoncering. Samtidig har vi en direkte LinkedIn Marketing Solutions partner. Det giver adgang til deres specialister og strategiske team, og vi kan altid få yderligere sparring derfra, når vi optimerer din annoncering.

Fordi vi har en LinkedIn Marketing Solutions partner får vi altid den nyeste viden og tester nye tiltag før andre bureauer. Så kan vi også sørge for, at vores kunder altid er et skridt foran deres konkurrenter.

linkedin specialists linkedin ikon

Social Media Specialister med på dit team

Vi er konkurrencemennesker, men bare rolig – vi er på dit hold! Og det tager vi meget bogstaveligt. Vi mener nemlig, at et stærkt samarbejde med kunden, skaber de bedste resultater. Derfor får du din egen Social Media Specialist her i huset.

Samarbejdet mellem dig og din Specialist gør, at vi kan målrette annonceringen helt specifikt. Så al annoncering – ligemeget om det er med henblik på branding, leads eller salg – sker til personer, der er relevante for din forretning. Det begrænser dine udgifter til spildte, irrelevante klik og i stedet udnytter du dine markedsføringskroner bedst muligt.

Markedsføring ud fra reelle tal. Og gennemsigtighed – tak!

Vores eksklusive partnerskab med LinkedIn Marketing Solutions giver os mulighed for at trække specielle insights fra LinkedIn. Det giver indblik i, hvad du får mest ud af i din markedsføring, så vi kan lægge “krudtet” her – og samtidig får du overblik over, hvad du får for dine penge.

Vi går nemlig ind for gennemsigtighed og for markedsføring, der bygger på reelle tal.

linkedin marketing annoncering linkedin ikon

De ekstra “værktøjer” får du, når du samarbejder med Green.Click om din LinkedIn annoncering

  • Adgang til at se hvad dine følgere engagerer sig i
  • Du får din egen Social Media Specialist
  • Månedlig rapport
  • 24 timers support gennem Green.Click
  • Vi har adgang til et strategisk team hos LinkedIn Marketing Solutions partner
  • CMS rapport der sammenligner din virksomhed med nærmeste 9 konkurrenter
  • Du får en løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
  • Professionelle værktøjer


Sådan arbejder vi med LinkedIn

CASE: “Løbende justeringer af kampagnerne via månedlige statusmøder sikrede, at budgettet blev investeret i de bedst performende kampagner.”

VISIOLINK

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle af historierne om vores samarbejde her. Læs mere

LinkedIn add-on Løsninger

En LinkedIn løsning hos os involverer, at vi håndterer din annoncering på LinkedIn. I samarbejde med dig målretter vi dine annoncer til potentielle kunder ud fra den type virksomheder, jobtitler mm. der er relevante for dit produkt.

Udover det tilbyder vi supplerende løsninger, der kan styrke din LinkedIn Annoncering:

+ Zapier integration

Med Zapier integreret sender værktøjet dine leads fra LinkedIn direkte derhen, hvor du har brug for dem, såsom Mailchimp, e-mail eller Google Sheet.

Zapier

+ Company Page

Få oprettet en LinkedIn Company Page og start din annoncering på verdens største B2B platform.

LinkedIn Company Page

+ Organisk Content

Lad vores Content Specialister udarbejde organisk indhold til din LinkedIn profil, så du sikrer større synlighed og tilstedeværelse. Det giver samtidig mulighed for billigere annoncering.

Organisk Content til LinkedIn

Lad os høre om din forretning

Nu har vi fortalt en masse. Men det virkelig interessante er jo din forretning. Så book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategi. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.