Effektiv B2B annoncering på LinkedIn

LinkedIn er fyldt med mennesker, der allerede er inde i en forretningstankegang. De er altså “åbne for business” og dermed også for dit budskab.

Så når du kombinerer LinkedIn annoncering med vores skarpe specialister, får du en marketingkanal, der giver resultater på bundlinjen.

Annoncering på LinkedIn

Vores LinkedIn Marketing Solutions partner

Som kunde hos Green.Click, er det vores LinkedIn Specialister, der håndterer din annoncering. Samtidig har vi en direkte LinkedIn Marketing Solutions partner. Det giver adgang til deres specialister og strategiske team, og vi kan altid få yderligere sparring derfra, når vi optimerer din annoncering.

Fordi vi har en LinkedIn Marketing Solutions partner får vi altid den nyeste viden og tester nye tiltag før andre bureauer. Så kan vi også sørge for, at vores kunder altid er et skridt foran deres konkurrenter.

Annoncering på LinkedIn

Social Media Specialister med på dit team

Vi er konkurrencemennesker, men bare rolig – vi er på dit hold! Og det tager vi meget bogstaveligt. Vi mener nemlig, at et stærkt samarbejde med kunden, skaber de bedste resultater. Derfor får du din egen Social Media Specialist her i huset.

Samarbejdet mellem dig og din Specialist gør, at vi kan målrette annonceringen helt specifikt. Så al annoncering – ligemeget om det er med henblik på branding, leads eller salg – sker til personer, der er relevante for din forretning. Det begrænser dine udgifter til spildte, irrelevante klik og i stedet udnytter du dine markedsføringskroner bedst muligt.

Klik videre og få vores specialisters tips i vores LinkedIn guide her.

Hent LinkedIn guide

Markedsføring ud fra reelle tal. Og gennemsigtighed – tak!

Vores eksklusive partnerskab med LinkedIn Marketing Solutions giver os mulighed for at trække specielle insights fra LinkedIn. Det giver indblik i, hvad du får mest ud af i din markedsføring, så vi kan lægge “krudtet” her – og samtidig får du overblik over, hvad du får for dine penge.

Vi går nemlig ind for gennemsigtighed og for markedsføring, der bygger på reelle tal.

Annoncering på LinkedIn

De ekstra “værktøjer” får du, når du samarbejder med Green.Click om din LinkedIn annoncering

  • Adgang til at se hvad dine følgere engagerer sig i
  • Du får din egen Social Media Specialist
  • Månedlig rapport
  • 24 timers support gennem Green.Click
  • Vi har adgang til et strategisk team hos LinkedIn Marketing Solutions partner
  • CMS rapport der sammenligner din virksomhed med nærmeste 9 konkurrenter
  • Du får en løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
  • Professionelle værktøjer


Sådan arbejder vi med LinkedIn

CASE: “Løbende justeringer af kampagnerne via månedlige statusmøder sikrede, at budgettet blev investeret i de bedst performende kampagner.”

VISIOLINK

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle af historierne om vores samarbejde her. Læs mere

LinkedIn-Plus Løsninger

En LinkedIn løsning hos os involverer, at vi håndterer din annoncering på LinkedIn. I samarbejde med dig målretter vi dine annoncer til potentielle kunder ud fra den type virksomheder, jobtitler mm. der er relevante for dit produkt.

Udover det tilbyder vi supplerende løsninger, der kan styrke din LinkedIn Annoncering:

+ Zapier integration

Med Zapier integreret sender værktøjet dine leads fra LinkedIn direkte derhen, hvor du har brug for dem, såsom Mailchimp, e-mail eller Google Sheet.

En af fordelene er, at du selv sparer tid på det manuelle arbejde, det ellers kræver at indhente data på dine leads, ligesom du selv kan udvælge, hvilke data du ønsker.

Vi opsætter Zapier for dig ud fra dine ønsker, og du vil fremover automatisk få overført informationerne fra dine LinkedIn leads til den platform, du foretrækker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål om LinkedIn og Zapier.

 

+ Organisk Content

Det kan være tidskrævende at producere nok indhold til din virksomhedsside. Derfor har vi et stærkt Content Team specialiseret til at klare arbejdet for dig – så du kan prioritere din tid bedst.

Løsningen inkluderer en foranalyse, hvor vi udarbejder en content strategi for dine opslag samt opsætning og optimering af disse, så vi sammen kan nå dine mål.

Det kan derudover være rigtig svært at opnå succes på LinkedIn Annoncering, hvis det ikke bakkes op af godt organisk content. Ved at lade os udarbejde dit organiske content på Linkedin skaber du en rød tråd og styrker forholdet mellem din annoncering og indhold på platformen. 

+ Company Page

Med en LinkedIn Company Page øger du din virksomheds synlighed på LinkedIn. Vi opsætter siden for dig og sikrer dig en professionel tilstedeværelse på platformen.

En klar fordel ved en virksomhedsprofil er, at du opnår gratis synlighed på verdens største og mest troværdige sociale medie for B2B virksomheder.

Vores LinkedIn Company Page Løsning sparer dig for besværet og er en engangsydelse, som efter opsætningen fra vores side vil komme dig til gode fremover.

Lad os høre om din forretning

Nu har vi fortalt en masse. Men det virkelig interessante er jo din forretning. Så book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategi. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Mads Søndberg Head of Social Media