Nå nye kunder, og opnå stærke resultater med målrettet annoncering på LinkedIn

Savner du relevante leads og mærkbare resultater online? LinkedIn-annoncering er et effektivt værktøj til at udvide kundeporteføljen og løfte din forretning. Hos Green.Click udvikler vi skarp kommunikation direkte til din målgruppe og du får du din egen specialist, der hjælper dig med at nå dine mål på verdens største sociale medie for fagfolk.

En anden platform, et andet mindset

Selvom LinkedIn falder under kategorien “sociale medier”, så har brugerne et helt andet mindset her, end når de befinder sig på andre sociale medier. På LinkedIn er det særligt vigtigt at fremstå relevant, eftertænksom og indsigtsfuld.

Brugerne på LinkedIn er derfor typisk mere kritiske over for det, de ser på platformen, og derfor er det afgørende at mestre tydelig kommunikation og content creation i en professionel sammenhæng. Det betyder også, at platformen har et ry for at være dyr og besværlig.

Men tværtimod, for når du mestrer ovenstående, giver platformen mulighed for at ramme meget specifikke og relevante målgrupper – og dermed få flere relevante leads. Derfor er kommunikation og udvikling af content også vigtige områder, som Green.Click bidrager med i forbindelse med annoncering på LinkedIn.

Always-On

For at få mest muligt ud af din betalte annoncering på LinkedIn anbefaler vi en always-on-strategi. Med strategien kører der kontinuerligt betalte kampagner, samtidig med at der postes regelmæssige organiske opslag. Ved altid at være aktiv med både betalte kampagner og organisk indhold vil priserne løbende falde.

Kampagnefremstød

I perioder kan man supplere med konkrete kampagnefremstød, når der er et relevant fokus, man gerne vil fremhæve. Det kan være produktlanceringer eller webinarer, som kun er relevante i perioder. Men for at have de bedste forudsætninger for få succesfulde kampagnefremstød er det vigtigt med en always-on-strategi.

Organisk content

Når man er aktiv på LinkedIn med godt og relevant organisk content, så vil de betalte kampagner drage fordel af det. Derudover er det også med til at styrke jeres brand og troværdighed, hvis du kontinuerligt er aktiv med opslag, kommentarer og generel interaktion fra din LinkedIn Company Page.

Linkedin specialister

Paid Social Specialister med på dit team

Vi er konkurrencemennesker, men bare rolig – vi er på dit hold! Og det tager vi meget bogstaveligt. Vi mener nemlig, at et stærkt samarbejde med kunden, skaber de bedste resultater. Derfor får du din egen Paid Social Specialist her i huset.

Samarbejdet mellem dig og din Specialist gør, at vi kan målrette annonceringen helt specifikt. Så al annoncering, ligemeget om det er med henblik på branding, leads eller salg, sker til personer, der er relevante for din forretning. Det begrænser dine udgifter til spildte, irrelevante klik og i stedet udnytter du dine markedsføringskroner bedst muligt.

Det får du med

Når du investerer i en LinkedIn-løsning hos Green.Click, får du flere skarpe øjne på din markedsføring. Vi arbejder nemlig i dedikerede teams og hjælper hinanden med at forstærke dit content og kampagner på tværs af kanaler!

Dit team af specialister

Du får en Paid Social Specialist, som er certificeret gennem kurser hos LinkedIn. Med grundig viden om LinkedIn og brugerne på platformen omsætter vi de kampagner, som skaber værdi for din forretning ud fra dine målsætninger. Derudover har du en Strategic Advisor, som har overblikket over de enkelte kanalers performance og giver adgang til kreativ sparring og contentudvikling.

Sporing og support

Inden vi påbegynder arbejdet på LinkedIn, så laver vores support en grundig gennemgang samt opsætning af sporing for at sikre retvisende resultater. Ved et onlinemøde hjælper de med at opsætte Insight Tag samt specifikke konverteringsmål, som er vigtige for jer at måle på. Vores support team holder løbende øje med, at tracking og sporing fortsat fungerer korrekt.

Transparent rapportering

Vores arbejde skaber mest værdi, når vi kan se retvisende data fra LinkedIn kampagnerne. Derfor har vi udviklet vores eget rapporteringssystem, som sender en rapport ud til dig hver måned, så du altid kan følge med i udviklingen i kampagnerne. Denne rapport giver også anledning til løbende at tilpasse målsætninger baseret på specialisternes erfaringer fra jeres konkrete LinkedIn konto.

Skal vi samarbejde?

Book et gratis møde og lad os høre om de mål du har for din forretning. Ud fra målene tager vi en dialog om dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Pernille Fibiger Jensen

Paid Social Team Lead