Effektiv B2B markedsføring på LinkedIn

Hos Green Click er vi eksperter i LinkedIn, og vi kan hjælpe dig i alle facetter af din markedsføring på platformen – lige fra strategisk rådgivning til opsætning, eksekvering og evaluering. Du får din egen specialist, der hjælper dig med at opfylde dine ønsker og nå dine mål på verdens største B2B-platform.

Gennem tæt samarbejde mellem dig og din specialist sikrer vi, at din virksomhed udnytter alle LinkedIns muligheder, der kan adskille dig fra dine konkurrenter. Med en komplet indsats på tværs af platformens tre ben: Organisk, betalt og særskilt vidensdeling sørger vi for at nå de personer, der er relevante for netop din forretning – lige meget om det er med henblik på at skabe leads, styrke salg eller øge kendskab til dit brand.
Greenclick medarbejdere

Vidste du…

.. at LinkedIn er det sociale medie, som brugerne har mest tillid til?

Sponsoreret indhold

Får du mest muligt ud af dine annoncekroner på LinkedIn? Læs mere om hvordan du målretter din betalte annoncering og få indsigt i metoder, der kan optimere din performance på platformen.

Læs om Sponsoreret indhold

Organisk indhold

Har du en effektiv strategi for din organiske tilstedeværelse på LinkedIn? Få indblik i hvorfor det er vigtigt, og hvordan du bærer dig ad med at producere engagerende indhold til din Company Page.

Læs om Organisk indhold

Kurser & uddannelse

Ønsker du at blive klogere på LinkedIns muligheder? Tilmeld dig en af vores LinkedIn-workshops og lær, hvordan du får det optimale udbytte ud af platformen, såvel organisk som betalt.

Læs om Kurser & uddannelse

Vidste du…

.. at 45% af al trafik fra sociale medier til en virksomheds hjemmeside kommer fra LinkedIn?

Hvorfor bruge LinkedIn i din markedsføring?

Et af de mest afgørende parametre for brugernes adfærd på sociale medier er tillid, og her topper LinkedIn. Brugerne på LinkedIn har ekstremt høj tillid til platformen. Den anses som et professionelt værktøj, hvor man investerer sin tid frem for blot at bruge den. Når brugerne er på LinkedIn er de i business mode – de vil inspireres og beriges med nyttigt og relevant indhold, og de er klar til at reagere, hvis de finder budskabet brugbart.

Dertil er LinkedIn et godt redskab til at ramme din specifikke målgruppe. Det vil sige, at du med et forholdsvis lille budget kan nå de personer, der er mest tilbøjelige til at blive nye kunder.

Vores LinkedIn Marketing Solutions partner

Som kunde hos Green.Click, er det vores LinkedIn Specialister, der håndterer din annoncering. Samtidig har vi en direkte LinkedIn Marketing Solutions partner. Det giver adgang til deres specialister og strategiske team, og vi kan altid få yderligere sparring derfra, når vi optimerer din annoncering.

Fordi vi har en LinkedIn Marketing Solutions partner får vi altid den nyeste viden og tester nye tiltag før andre bureauer. Så kan vi også sørge for, at vores kunder altid er et skridt foran deres konkurrenter.

Social Media Specialister med på dit team

Vi er konkurrencemennesker, men bare rolig – vi er på dit hold! Og det tager vi meget bogstaveligt. Vi mener nemlig, at et stærkt samarbejde med kunden, skaber de bedste resultater. Derfor får du din egen Social Media Specialist her i huset.

Samarbejdet mellem dig og din Specialist gør, at vi kan målrette annonceringen helt specifikt. Så al annoncering – ligemeget om det er med henblik på branding, leads eller salg – sker til personer, der er relevante for din forretning. Det begrænser dine udgifter til spildte, irrelevante klik og i stedet udnytter du dine markedsføringskroner bedst muligt.
LinkedIn specialist GreenClick

Guide til effektiv markedsføring på LinkedIn

Effektiviser din markedsføring på LinkedIn med vores guide til blandt andet annoncetyper og muligheder på platformen.

Hent LinkedIn guide

Markedsføring ud fra reelle tal & gennemsigtighed

Vores eksklusive partnerskab med LinkedIn Marketing Solutions giver os mulighed for at trække specielle insights fra LinkedIn. Det giver indblik i, hvad du får mest ud af i din markedsføring, så vi kan lægge “krudtet” her – og samtidig får du overblik over, hvad du får for dine penge.

Vi går nemlig ind for gennemsigtighed og for markedsføring, der bygger på reelle tal.

Hvorfor vælge Green.Click som dit LinkedIn bureau?

De ekstra “værktøjer” får du, når du samarbejder med Green.Click om din LinkedIn annoncering:

– Adgang til at se hvad dine følgere engagerer sig i
– Du får din egen Social Media Specialist
– Månedlig rapport
– 24 timers support gennem Green.Click
– CMS rapport der sammenligner din virksomhed med konkurrenter
– Løsning der spiller sammen med dine andre marketingaktiviteter
– Professionelle værktøjer

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

Samarbejdet med vores kunde Visiolink har været en succes, fordi begge parter har gjort en kæmpe indsats for at få det til at blive en succes. Det har både været i onboarding processen, til de kontinuerlige møder og til at sætte sig ind i setuppet.

Jesper Bundgaard Jensen

Head of Strategic hos Green.Click

Se case

LinkedIn add-on Løsninger

En LinkedIn løsning hos os involverer, at vi håndterer din annoncering på LinkedIn. I samarbejde med dig målretter vi dine annoncer til potentielle kunder ud fra den type virksomheder, jobtitler mm. der er relevante for dit produkt.

Udover det tilbyder vi supplerende løsninger, der kan styrke din LinkedIn Annoncering:

+ Zapier integration

Med Zapier integreret sender værktøjet dine leads fra LinkedIn direkte derhen, hvor du har brug for dem, såsom Mailchimp, e-mail eller Google Sheet.

Læs om Zapier integration

+ Company Page

Få oprettet en LinkedIn Company Page og start din annoncering på verdens største B2B platform.

Læs om Company Page

+ Organisk Content

Lad vores Content Specialister udarbejde organisk indhold til din LinkedIn profil, så du sikrer større synlighed og tilstedeværelse. Det giver samtidig mulighed for billigere annoncering.

Læs om Organisk Content

Lad os høre om din forretning

Nu har vi fortalt en masse. Men det virkelig interessante er jo din forretning. Så book et gratis møde og lad os høre om dine mål og strategi. Ud fra det kan vi sammen se på dine muligheder.

Skriv dig op her – så kontakter vi dig.

Pernille Fibiger Jensen

Head of SoMe