Samarbejdspartnere,
certificeringer & netværk

Hos Green.Click går vi meget op i at styrke vores ekspertiser, så du altid kan regne med den bedst mulige rådgivning. Gennem relevante uddannelser og certificeringer er vi din garanti for nyeste viden og rådgivning.

Google Premier Partner

Som et af de få bureauer i Danmark har Green.Click opnået at blive Google Premier Partner. Det er noget der både forpligter og er en stor fordel for vores kunder.

SearchMetrics

Sapphire Partner.
SearchMetrics er et af verdens stærkeste SEO værktøjer og som ét af to bureauer i Danmark, har Green.Click opnået at blive Sapphire Partner.
searchmetrics partner sapphire authorized
microsoft partner

Microsoft Partner

Som Microsoft Partner følger vi udviklingen af Microsoft produkter og integrationer. I det daglige bruger vi dette partnerskab til at holde os opdateret omkring tilføjelser og ændringer til Microsofts produkter, der er med til at styrke hele vores produktportefølje.

Google Analytics

Qualified Individual.
Vi har gennemgået Analytics-træning og bestået Google Analytics-eksamenen, hvilket giver os status som Google Analytics Certificeret partner. Med denne status underviser vi det danske erhvervsliv.
Google Analytics
Linkedin Marketing Partner

Certified Marketing Insider hos LinkedIn

Vi er Certified Marketing Insider hos LinkedIn hvilket betyder, at vi har adgang til et lukket netværk administreret af LinkedIn, og derfor har adgang til mere sparring. Det betyder også, at LinkedIn anerkender vores viden og arbejde på platformen.

Leadinfo Certified Partner

datafeedwatch partner

DataFeedWatch

DataFeedWatch er et værktøj, der optimere Shopping Feeds og hermed øge ROI på annonceringen.

DigitalGuest

Vi samarbejder med DigitalGuest, da mange af vores kunder er inden for hotelbranchen. Her har vi blandt andet fokus på at flytte ejerskabet over markedsføringen tilbage til hotellerne.
Digitalguest
e-maerket partner

E-mærket

E-handelsfonden medlemsskab.
Som medlem af E-handelsfonden samarbejder vi med organisationen om at udbrede sikker nethandel og tillid til online handel.

Dansk Detail

Dansk Detail repræsenterer specialdetailhandlen og tilbyder rådgivning og services til sine medlemmer. Sammen med Dansk Detail laver vi fx. oplæg om markedsføring.
Dansk-Detail-logo
Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

Medlem af Dansk Erhverv.
Som medlemmer af Dansk Erhverv følger vi udviklingen på internethandel i Danmark. Via Dansk Erhverv har vi adgang til branchestatistik, jura for internethandel og seminarer.

Dansk Industri

Som medlem af Dansk Industri er Green.Click nu en del af Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation. Vi har adgang til et udbredt netværk af over 10.000 danske virksomheder inden for alle brancher. Vores indtræden i dette branchefællesskab kommer også vores kunder til gode.
di
IBC

IBC Kolding

Undervisning i brugen af Google Ads og Google Analytics som digitale markedsføringsredskaber. Green.Click giver de studerende en grundig og detaljeret gennemgang af værktøjerne, lige fra den helt basale opsætning til de finere nuancer og facetter i Googles programmer.

WIN Consulting

Vi er glade for og stolte over samarbejdet med Torben Winther via WIN Consulting og Eksportrådet under Udenrigsministeriet. Vi og de af vores kunder, som ønsker at fokusere på nye udenlandske vækstmarkeder gennem Torben Winther og WIN Consulting, er dermed sikret den rette assistance.
WIN Consulting
DigitalLead

Digital Lead

Digital Lead er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Digital Lead samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs.

University College Nordjylland (UCN)

Samarbejdet med UCN er bredt og spænder over forelæsninger om online markedsføring, mentorroller for de studerende og event-virksomhed. Derudover har vi en rigtig god aftale med UCN omkring praktikforløb, der i flere tilfælde er blevet til en ny fastansat medarbejder.
UCN samarbejde
ski-udvalgt-leverandoer

SKI

Udvalgt Leverandør.
Green.Click er leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S), hvilket betyder, at vi sælger vores ydelser til den offentlige sektor gennem en SKI-reguleret rammeaftale.

Erhvervsrådgiverne – Aalborg Kommune

Med erhvervsrådgiverne fra Aalborg Kommune afholder vi kurser, og i samarbejde med dem guider vi nordjyske iværksættere i den rigtige retning, når de skal vælge CRM, CMS, Webshop-løsning og mange andre online tiltag.
Aalborg Kommune
erhvervshus nordjylland samarbejde

Erhvervshus Nordjylland

I vores samarbejde med Erhvervshus Nordjylland slår vi et slag for at formidle budskabet omkring de muligheder, der er i væksthuset for vækstpuljer, vækstrådgivning og adgang til professionel hjælp til opstart af virksomheder.

IVækst

Igennem IVækst er vi udvalgt af Google til at undervise i Google AdWords i Nordjylland, hvor vi har afholdt ni gratis AdWords-kurser i løbet af efteråret 2012. I fremtiden vil dette samarbejde blive styrket med flere gratis kurser og videndeling.
ivaekst
reepay

Reepay

Vi har indgået samarbejde med onlinebetalingservicen Reepay. Her får du mulighed for at have én samlet betalingsløsning.

Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce

Green.Click er medlem af den private non-profit organisation Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce, som er et netværk, der søger at være erhvervslivets samlende talerør og at skabe værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.
erhverv norddanmark logo
SMV digital

SMV:Digital

Hos SMV:Digital kan virksomheder ansøge om tilskud til rådgivning. Formålet er at styrke virksomheders vækst gennem digital omstilling og e-handel. Hos Green.Click er vi godkendt af SMV:Digital som rådgiver, hvilket betyder at vi kan hjælpe virksomheder der opnår tilskuddet, med privat rådgivning.

Startinfo

Vi samarbejder med og støtter Danmarks nye Iværksætterportal Startinfo.dk. Vi brænder for at hjælpe danske iværksættere og virksomheder med at udvikle deres online tilstedeværelse, og Startinfo.dk er en platform hvor vi har mulighed for at dele ud af vores viden om digitale udfordringer og muligheder.
startinfo.dk

Gestus Nord Erhvervspartner

Håndsrækning Erhvervspartnerskab 2024.
Som håndsrækning erhvervspartner støtter Green.Click aktiviteter i Gestus Nord, særligt akuthjælp til udsatte børn og unge i Nordjylland.

CO2-neutralt website

co2 neutralt website
certificeret flexfone forhandler

Flexfone certificeret forhandler

Shipmondo partner

Vi rådgiver om og implementerer fragthåndtering via Shipmondo på dit WordPress website.
Microsoft Advertising Partner 2021

Microsoft Advertising Partner

Accredited Professional.
Green.Click har efter gennemførelse af Microsoft Advertising Partner programmet træningen og ressourcerne til at rådgive vores kunder om optimal brug af Microsoft Advertising Partner.

Team Rynkeby

Green.Click er stolt sponsor af Team Rynkeby – og har vores Paid Social Specialist, Sara Larsen med på cykelholdet.