Samarbejdspartnere
& Netværk

Hos Green.Click går vi meget op i at styrke vores ekspertiser, så du altid kan regne med den bedst mulige rådgivning. Gennem relevante uddannelser og certificeringer er vi din garanti for nyeste viden og rådgivning.

Google Danmark

Ud over at være Google Certificeret Partner, står Green.Click også for uddannelse i Nordjylland inden for Google Ads på niveauerne begynder, mellem og øvet.

google

LinkedIn Marketing Solutions – AdColony

Samarbejdet med AdColony giver mulighed for direkte LinkedIn-support, månedlig fakturering for kunderne og hjælp til kampagneopbygning og strategier.

adcolony

DigitalGuest

Vi samarbejder med DigitalGuest, da mange af vores kunder er inden for hotelbranchen. Her har vi blandt andet fokus på at flytte ejerskabet over markedsføringen tilbage til hotellerne.

DigitalGuest samarbejder med Green.Click

Dansk Erhverv

Medlem af Dansk Erhverv

Som medlemmer af Dansk Erhverv følger vi udviklingen på internethandel i Danmark. Via Dansk Erhverv har vi adgang til branchestatistik, jura for internethandel og seminarer.

DataFeedWatch

DataFeedWatch er et værktøj, der optimere Shopping Feeds og hermed øge ROI på annonceringen.

datafeedwatch samarbejde

Dansk Detail

Dansk Detail repræsenterer specialdetailhandlen og tilbyder rådgivning og services til sine medlemmer. Sammen med Dansk Detail laver vi fx. oplæg om markedsføring.

dansk detail

e-mærket

E-handelsfonden medlemsskab

Som medlem af E-handelsfonden samarbejder vi med organisationen om at udbrede sikker nethandel og tillid til online handel.

e-mærket partner

Dansk Industri

Som medlem af Dansk Industri er Green.Click nu en del af Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation. Vi har adgang til et udbredt netværk af over 10.000 danske virksomheder inden for alle brancher. Vores indtræden i dette branchefællesskab kommer også vores kunder til gode.

dansk industri

WIN Consulting

Vi er glade for og stolte over samarbejdet med Torben Winther via WIN Consulting og Eksportrådet under Udenrigsministeriet. Vi og de af vores kunder, som ønsker at fokusere på nye udenlandske vækstmarkeder gennem Torben Winther og WIN Consulting, er dermed sikret den rette assistance.

samarbejde win consulting

IBC Kolding

Undervisning i brugen af Google AdWords og Google Analytics som digitale markedsføringsredskaber. Green.Click giver de studerende en grundig og detaljeret gennemgang af værktøjerne, lige fra den helt basale opsætning til de finere nuancer og facetter i Googles programmer.

international business college

University College Nordjylland (UCN)

Samarbejdet med UCN er bredt og spænder over forelæsninger om online markedsføring, mentorroller for de studerende og event-virksomhed. Derudover har vi en rigtig god aftale med UCN omkring praktikforløb, der i flere tilfælde er blevet til en ny fastansat medarbejder.

UCN

Erhvervsrådgiverne – Aalborg Kommune

Med erhvervsrådgiverne fra Aalborg Kommune afholder vi kurser, og i samarbejde med dem guider vi nordjyske iværksættere i den rigtige retning, når de skal vælge CRM, CMS, Webshop-løsning og mange andre online tiltag.

aalborg kommune

Digital Lead

Digital Lead er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Digital Lead samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs.

IVækst

Igennem IVækst er vi udvalgt af Google til at undervise i Google AdWords i Nordjylland, hvor vi har afholdt ni gratis AdWords-kurser i løbet af efteråret 2012. I fremtiden vil dette samarbejde blive styrket med flere gratis kurser og videndeling.

samarbejde ivækst

Erhvervshus Nordjylland

I vores samarbejde med Erhvervshus Nordjylland slår vi et slag for at formidle budskabet omkring de muligheder, der er i væksthuset for vækstpuljer, vækstrådgivning og adgang til professionel hjælp til opstart af virksomheder.

samarbejde erhvervshus nordjylland

SKI

Udvalgt Leverandør

Green.Click er leverandør til SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S), hvilket betyder, at vi sælger vores ydelser til den offentlige sektor gennem en SKI-reguleret rammeaftale.

ski indkøbssystemer

Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce

Green.Click er medlem af den private non-profit organisation Erhverv Norddanmark – Chamber of Commerce, som er et netværk, der søger at være erhvervslivets samlende talerør og at skabe værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

erhverv norddanmark

Reepay

Vi har indgået samarbejde med onlinebetalingservicen Reepay. Her får du mulighed for at have én samlet betalingsløsning.

reepay

Startinfo

Vi samarbejder med og støtter Danmarks nye Iværksætterportal Startinfo.dk. Vi brænder for at hjælpe danske iværksættere og virksomheder med at udvikle deres online tilstedeværelse, og Startinfo.dk er en platform hvor vi har mulighed for at dele ud af vores viden om digitale udfordringer og muligheder.

startinfo