Som kunde får du et hold af specialister

Vi laver strategisk og kreativ online markedsføring for små og store virksomheder. Vores kunder spænder bredt og inkluderer blandt andet B2B-virksomheder, hotel & turismebranchen, IT-sektoren og e-commerce.

Der er stor diversitet, men fælles for dem er, at de er ambitiøse og ser online markedsføring som en afgørende investering i deres forretning.

 

Vi løfter i flok for at fremme din forretning

Hos Green.Click får du et helt hold af specialister. Hver især tager vores specialister sig af dét område af din forretning, som de er allerbedst til. Så lige meget hvilken udfordring, du står over for, så sætter vi den mest kvalificerede medarbejder til at løse opgaven.

Derfor får du også en Strategic Advisor som kontaktperson. Strategic Advisioreren sætter sig ind i din forretning, har overblikket over dine kanaler og er en vigtig ressource, når du ønsker sparring om nye ideer og vækstmuligheder.

Så kort sagt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunders forretning endnu bedre! Det kan vi kun gøre gennem stærkt samarbejde på tværs af specialister, Strategic Advisors og dig.

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

Det at have nogen, som er tovholder på de dele af vores markedsføring, det betyder rigtigt meget i hverdagen. Vi bemærkede med det samme, at Green.Click er Google Partner. Det har sidenhen vist sit værd.

Ricky Møller

Marketing og Event Manager, Casino Copenhagen

Se case

Introduktion til dit hold hos Green.Click

Det er vigtigt for os, at du får en god introduktion og onboarding som ny kunde. Derfor bliver du introduceret til hele dit hold af specialister samt din Strategic Advisor. Ligesom du løbende bliver opdateret på næste step i processen, går vi meget op i at kende din forretning, dine udfordringer, og dine målsætninger. På den måde sikrer vi, at vi alle arbejder sammenhængende med din online markedsføring. 

Vores specialer

B2B-virksomheder

Når det kommer til B2B, kan det være altafgørende at generere leads. Hos Green.Click arbejder vi strategisk med leadgenerering. Vi kigger på dataen og udvikler DNA og kommunikation, så forretningen står helt skarpt over for målgruppen. På den måde rammer vi de rigtige og ikke blot de mange.

Læs mere

Kæder og franchises

Vi er specialister i at vækste kæder gennem online markedsføring. Fordelen ved at have flere lokationer, afdelinger eller kontorer inddrager vi til at styrke markedsføringen. Vi tager udgangspunkt i de enkelte lokalafdelinger og optimerer virksomhedens samlede synlighed.

Læs mere

E-commerce

Når vi arbejder med e-commerce-kunder, tager vi altid udgangspunkt i store mængder data og udnytter bl.a. fordelene ved at opsætte kosteffektive automatiseringer. Her har vi grundig erfaring med store opsætninger af flere budskaber til mange forskellige produkter.

Læs mere

Hoteller

Vi har erfaring med at opsætte seriøse kampagner for hoteller og hotelkæder, så de giver størst muligt udbytte af markedsføringsbudgettet. Blandt andet har vi fokus på at hjælpe hotellerne med at vinde gæsternes loyalitet tilbage – og tage ejerskab over egen markedsføring.

Læs mere

Vi vil altid gerne blive klogere, så vi holder os løbende opdaterede ved at tage forskellige certificeringer.

Se certificeringer

Rådgivning om den rigtige løsning? Spørg Michael

Michael rådgiver om performance marketing løsninger, der tager udgangspunkt virksomheders brand og DNA samt analytisk data.

Han har fokus på at skabe et stærkt fundament med den rigtige domænestrategi, et website der performer og kommunikation, der siger det rigtige.

Michael er CSO & Partner hos Green.Click. Han har mange års erfaring med rådgivning om sammensætningen af markedsføring på strategisk, taktisk og operationelt niveau og er derigennem med til at styrke virksomheders forretning.

Michael Sørensen

CSO & Partner