Thisted Forsikring har fået flere kundeemner

Thisted Forsikring er et moderne forsikringsselskab med stærke lokale rødder helt tilbage fra 1853. Her blev det etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab – ejet af kunderne. Det er det også den dag i dag.
Thisted forsikring

Udfordring

Thisted Forsikring havde brug for hjælp til at varetage deres Google Ads konto.

Løsning

Organisering af Google Ads kampagner, opsætning af sporing på Thisted Forsikrings website, samt rådgivning om Youtube som kanal.

Resultat

Thisted Forsikring har fået flere kundeemner.

Thisted Forsikrings udfordringer og Green.Clicks løsning

Thisted Forsikring havde brug for hjælp til at varetage deres Google Ads konto. Herunder skulle kampagnerne optimeres, og der var brug for udvikling af dokumenterbar værdi.

Vi har koblet en af vores strateger til Thisted Forsikring, som yder løbende rådgivning og sørger for at løfte kunden. I samarbejdet med Thisted Forsikring har vi ryddet op og organiseret i gamle Google Ads kampagner.

Derudover har Green.Click opsat sporing på websitet, så Thisted Forsikring altid kan følge med i de resultater, der skabes på websitet. Vi har desuden rådgivet om at bruge YouTube som kanal.

Vi ser en stigning i potentielle kunder, der indhenter tilbud. Og så har direktionen “fået sparket benene væk under sig” i forhold til den dokumenterede værdi, der er skabt via annoncering på YouTube.

Marketing Manager, Thisted Forsikring

Vores fælles resultater

Vi har sikret en kontinuerlig digital kundestrøm til Thisted Forsikring. Her handler det blandt andet om potentielle kunder, der indhenter tilbud fra websitet. Derudover har direktionen “fået sparket benene væk under sig” i forhold til den dokumenterede værdi, vi har skabt via annoncering på YouTube.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv dig op her. Så tager vi en snak om dine behov og hvilke løsninger, der vil kunne have en mærkbar virkning på din virksomheds online markedsføring.

Bliv kontaktet

Flere cases