Thisted Forsikring har fået flere kundeemner

Casestory
cases thisted forsikring logo

Om Thisted Forsikring

Thisted Forsikring er et moderne forsikringsselskab med stærke lokale rødder helt tilbage fra 1853. Her blev det etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab – ejet af kunderne. Det er det også den dag i dag.

Thisted Forsikrings udfordringer

Thisted Forsikring havde brug for hjælp til at varetage deres Google Ads konto. Herunder skulle kampagnerne optimeres, og der var brug for udvikling af dokumenterbar værdi.

Green.Clicks løsning

Vi har koblet en af vores strateger til Thisted Forsikring, som yder løbende rådgivning og sørger for at løfte kunden.

I samarbejdet med Thisted Forsikring har vi ryddet op og organiseret i gamle Google Ads kampagner. Derudover har Green.Click opsat sporing på websitet, så Thisted Forsikring altid kan følge med i de resultater, der skabes på websitet. Vi har desuden rådgivet om at bruge YouTube som kanal.

Vores fælles resultater

Vi har sikret en kontinuerlig digital kundestrøm til Thisted Forsikring. Her handler det blandt andet om potentielle kunder, der indhenter tilbud fra websitet. Derudover har direktionen “fået sparket benene væk under sig” i forhold til den dokumenterede værdi, vi har skabt via annoncering på YouTube.

“Vi ser en stigning i potentielle kunder, der indhenter tilbud. Og så har direktionen “fået sparket benene væk under sig” i forhold til den dokumenterede værdi, der er skabt via annoncering på YouTube.”

Rasmus Ustrup, Marketing Manager, Thisted Forsikring

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig?

Skriv dig op – så kontakter vi dig, og ser nærmere på, hvad vi sammen kan skabe af resultater for din virksomhed.